Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mobbyn Zug1973 AC
343 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 16.9
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Martellenghi is nu in balbezit. Fusaglia rent richting de bal. Martellenghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fusaglia is nu in balbezit. Fusaglia schiet op doel. Liessar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Fantocci rent richting de bal. Fantocci passt de bal met de wreef. Pasca is nu in balbezit. Martellenghi onderschept slim de pass. Martellenghi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Fusaglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratta is nu in balbezit. Fusaglia verovert de bal door een tackle van achteren. Fusaglia draait met de bal, schiet en ... Liessar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mobbyn - Zug1973 AC 1:0

27e minuut.
Martellenghi onderschept slim de pass. Martellenghi met een sublieme pass. Fusaglia rent richting de bal. Ghiglio rent richting de bal. Ghiglio schiet op doel. Liessar bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Mobbyn - Zug1973 AC 2:0

30e minuut.
Fantocci bereikt de bal nog maar net als eerste. Fantocci met een sublieme pass. Vittori rent richting de bal. Martellenghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Martellenghi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mobbyn - Zug1973 AC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mobbyn 50%, Zug1973 AC 50%.
Mobbyn - Zug1973 AC 3:0

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alster zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Franciosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Franciosi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mobbyn - Zug1973 AC 3:1

61e minuut.
Cusani passt de bal met de wreef. Fantocci is nu in balbezit. Met opzet legt Simi zijn tegenspeler op de grond. Simi krijgt een gele kaart. Fantocci roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Fantocci kan niet meer verder spelen. Stefanoni komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Staiola met de inworp. Mastrota rent richting de bal. Mastrota geeft de bal voor. Simi bereikt de bal nog maar net als eerste. Simi haalt uit met een fantastische trap. Paal!

71e minuut.
Todero geeft een hoge lob. Ghiglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Fusaglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Martellenghi is nu in balbezit. Martellenghi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mobbyn - Zug1973 AC 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mobbyn 57%, Zug1973 AC 43%.
Mobbyn - Zug1973 AC 4:1