Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tardiano fc Vigor Trani
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 13.7
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen hopeless


8e minuut.
Bianchini is nu in balbezit. Bobbiesi onderschept slim de pass. Bobbiesi passt de bal in één keer door. Buttu is nu in balbezit. Buttu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Annuiti geeft een hoge lob. Inworp. Buciella met een snelle inworp. Bobbiesi geeft de bal voor. Klungelig pakt Redolfi de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Bobbiesi rent richting de bal. Bobbiesi geeft de bal voor. Bianchini kan de bal niet met de borst controleren. Buciella is nu in balbezit. Buciella geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Serenelli geeft een lange en hoge pass. Buciella bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdemarin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Valdemarin krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Crivellaro kopt de bal weg. Serenelli rent richting de bal. Serenelli passt de bal met de wreef. Buttu rent richting de bal. Buttu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Oggioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Marveggio verovert de bal door een tackle van achteren. Marveggio probeert naar een medespeler te passen. Buttu bereikt de bal nog maar net als eerste. Buttu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tardiano fc - Vigor Trani 1:0

25e minuut.
Paveglio met een sublieme pass. Daar is Costa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Costa passt de bal in één keer door. Buciella is nu in balbezit. Buciella haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Buttu is nu in balbezit. Annuiti verovert de bal door een tackle van achteren. Bianchini is nu in balbezit. Buttu onderschept slim de pass. Buttu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tardiano fc 42%, Vigor Trani 58%.
tardiano fc - Vigor Trani 1:0

46e minuut.
Paveglio passt de bal zonder na te denken. Militello bereikt de bal nog maar net als eerste. Militello speelt de bal door. Bobbiesi is nu in balbezit. Bobbiesi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Bottari probeert de bal met de borst te controleren. Balsamello is nu in balbezit. Balsamello probeert naar een medespeler te passen. Paveglio is nu in balbezit. Paveglio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
tardiano fc - Vigor Trani 1:1

63e minuut.
Bianchini is nu in balbezit. Bianchini speelt de bal door. Valdemarin is nu in balbezit. Buttu onderschept slim de pass. Buttu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Militello neemt de hoekschop. Cresci kopt de bal weg. Klungelig pakt Redolfi de bal. Redolfi geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Klungelig pakt Redolfi de bal. Bobbiesi rent richting de bal. Bobbiesi passt de bal met de wreef. Buttu bereikt de bal nog maar net als eerste. Buttu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Balsamello bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobbiesi verovert de bal door een tackle van achteren. Bobbiesi passt de bal in één keer door. Buttu bereikt de bal nog maar net als eerste. Buttu haalt uit met een fantastische trap. Paal! Arcidiaco met een sublieme pass. Marveggio kopt de bal weg. Bobbiesi speelt de bal door. Buttu bereikt de bal nog maar net als eerste. Buttu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
tardiano fc - Vigor Trani 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tardiano fc 50%, Vigor Trani 50%.
tardiano fc - Vigor Trani 2:1