Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lupi dello Yukon Attilas
newcantera Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
27% Spel op eigen helft 73%
26 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
21.7 gemiddelde waardering 19.8
poor Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Kołaciński geeft de bal voor. Curione probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pantano de bal. Notaro rent richting de bal. Notaro schiet op doel. Lamberto bokst de bal weg. Ionică is nu in balbezit. Ionică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupi dello Yukon - Attilas 1:0

17e minuut.
Actis onderschept slim de pass. Actis probeert naar een medespeler te passen. Hetman rent richting de bal. Bignami verovert de bal door een tackle van achteren. Bignami schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Garuffo bereikt de bal nog maar net als eerste. Curione onderschept slim de pass. Curione passt de bal in één keer door. Notaro rent richting de bal. Notaro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Arditi met een harde bal richting middenveld. Ionică is nu in balbezit. Laiti schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Laiti krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Ionică bereikt de bal nog maar net als eerste. Falchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Falchetti passt de bal met de wreef. Kardum rent richting de bal. Kardum haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Curione verovert de bal door een tackle van achteren. Curione met een sublieme pass. Kardum bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardum haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pantano de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupi dello Yukon - Attilas 2:0

37e minuut.
Ionică is nu in balbezit. Ionică probeert naar een medespeler te passen. Notaro is nu in balbezit. Notaro schiet op doel. Lamberto maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupi dello Yukon - Attilas 3:0

44e minuut.
Ionică onderschept slim de pass. Ionică passt de bal met de wreef. Kardum bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardum haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupi dello Yukon - Attilas 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lupi dello Yukon 33%, Attilas 67%.
Lupi dello Yukon - Attilas 4:0

46e minuut.
Tortorella rent richting de bal. Tortorella speelt de bal door. Notaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardum bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardum schiet op doel. Lamberto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Curione rent richting de bal. Curione speelt de bal door. Kardum rent richting de bal. Notaro rent richting de bal. Notaro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupi dello Yukon - Attilas 5:0

62e minuut.
Notaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Notaro passt de bal zonder na te denken. Kardum rent richting de bal. Ionică rent richting de bal. Ionică haalt uit met een fantastische trap. Lamberto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Notaro is nu in balbezit. Notaro draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupi dello Yukon - Attilas 6:0

66e minuut.
Sandonini met een sublieme pass. Oswos rent richting de bal. Oswos geeft een hoge lob. Notaro is nu in balbezit. Notaro schiet op doel. Lamberto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Pantano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Notaro is nu in balbezit. Notaro draait met de bal, schiet en ... Lamberto probeert wanhopig de bal te grijpen. Daar is Caglio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupi dello Yukon - Attilas 7:0

74e minuut.
Ionică bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionică passt de bal met de wreef. Garuffo heeft problemen om de bal te vangen. Notaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Notaro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Inworp. Curione met de inworp. Rzepa speelt de bal door. Kardum bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardum schiet op doel. Lamberto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Rzepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzepa geeft een hoge lob. Caglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionică verovert de bal door een tackle van achteren. Ionică draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lupi dello Yukon - Attilas 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lupi dello Yukon 21%, Attilas 79%.
Lupi dello Yukon - Attilas 8:0