Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Attilas Lupi dello Yukon
Normal Tactiek newcantera
37% Balbezit 63%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 25
poor Schieten poor
average Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Mazzanti Viendalmare is nu in balbezit. Mazzanti Viendalmare geeft een hoge lob. Pantano kan de bal niet met de borst controleren. Ionică rent richting de bal. Ionică haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Actis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzanti Viendalmare bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzanti Viendalmare geeft een hoge lob. Klungelig pakt Notaro de bal. Notaro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Iannuzzelli rent richting de bal. Iannuzzelli passt de bal in één keer door. Ionică is nu in balbezit. Notaro is nu in balbezit. Notaro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Sandonini geeft de bal voor. Tamborino rent richting de bal. Oswos begaat een overtreding. Oswos krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Hetman geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roccon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Falchetti rent richting de bal. Falchetti geeft een hoge lob. Arditi bokst de bal weg.

24e minuut.
Arditi met een harde bal richting middenveld. Notaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Notaro passt de bal in één keer door. Ionică rent richting de bal. Ionică schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Zilli geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roccon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Falchetti rent richting de bal. Falchetti geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Attilas 71%, Lupi dello Yukon 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Attilas - Lupi dello Yukon 0:0

49e minuut.
Simbeni met een sublieme pass. Ionică bereikt de bal nog maar net als eerste. Notaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Notaro haalt uit met een fantastische trap. Lamberto maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

53e minuut.
Iannuzzelli bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mazzanti Viendalmare neemt de hoekschop. Notaro rent richting de bal. Notaro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Curione verovert de bal door een tackle van achteren. Curione geeft een lange en hoge pass. Caglio heeft problemen om de bal te vangen. Ionică is nu in balbezit. Ionică draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Lamberto trapt de bal weg. Actis probeert de bal met de borst te controleren. Ionică rent richting de bal. Daar is Notaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Notaro draait met de bal, schiet en ... Lamberto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Garuffo kan de bal niet met de borst controleren. Notaro rent richting de bal. Notaro geeft de bal voor. Iannuzzelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Iannuzzelli haalt uit met een fantastische trap. Lamberto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Mazzanti Viendalmare passt de bal zonder na te denken. Ionică rent richting de bal. Ionică passt de bal met de wreef. Notaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Notaro geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Pantano trapt de bal weg. Curione kopt de bal weg. Laiti heeft problemen om de bal te vangen. Ionică bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionică draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Hetman speelt de bal door. Mazzanti Viendalmare bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzanti Viendalmare speelt de bal door. Iannuzzelli is nu in balbezit. Iannuzzelli draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Ionică probeert de bal aan de voet te houden. Caglio is nu in balbezit. Ionică bereikt de bal nog maar net als eerste. Iannuzzelli is nu in balbezit. Iannuzzelli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Zilli raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Szalon komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Curione passt de bal met de wreef. Notaro rent richting de bal. Pantano bereikt de bal nog maar net als eerste. Notaro onderschept slim de pass. Notaro draait met de bal, schiet en ... Lamberto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Notaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Notaro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Pantano met een harde bal richting middenveld. Mazzanti Viendalmare speelt de bal door. Ionică heeft problemen om de bal te vangen. Iannuzzelli rent richting de bal. Iannuzzelli haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Attilas 79%, Lupi dello Yukon 21%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Attilas - Lupi dello Yukon 0:0