Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LALAZIO mammt
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
38% Spel op eigen helft 62%
25 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
25.6 gemiddelde waardering 18.1
average Schieten unsatisfactory
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Gastaldo rent richting de bal. Morino is nu in balbezit. Morino passt de bal met de wreef. Fusti rent richting de bal. Fusti schiet op doel. Taibbi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Sabau kopt de bal weg. Filabozzi speelt de bal door. Fusti rent richting de bal. Mennoni rent richting de bal. Mennoni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Morino rent richting de bal. Fusti verovert de bal door een tackle van achteren. Aresta is nu in balbezit. Fusti verovert de bal door een tackle van achteren. Fusti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Taibbi trapt de bal weg van het doel. Mennoni kopt de bal weg. Daar is Fusti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fusti draait met de bal, schiet en ... Taibbi bokst de bal weg.

25e minuut.
Ipocoana trapt de bal weg. Mennoni kopt de bal weg. Fusti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fusti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LALAZIO - mammt 1:0

27e minuut.
Salvatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvatore geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gastaldo met de inworp. Mennoni geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fusti rent richting de bal. Fusti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LALAZIO - mammt 2:0

39e minuut.
Piccardi geeft een lange en hoge pass. Cozzolino kan de bal niet met de borst controleren. Cozzolino speelt de bal door. Klungelig pakt Fusti de bal. Fusti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Stefanon is nu in balbezit. Mennoni onderschept slim de pass. Mennoni met een sublieme pass. Fusti is nu in balbezit. Fusti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LALAZIO 41%, mammt 59%.
LALAZIO - mammt 2:0

59e minuut.
Gastaldo rent richting de bal. Gastaldo geeft een hoge lob. Morino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mennoni rent richting de bal. Mennoni geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Salvatore geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gastaldo met de inworp. Mennoni rent richting de bal. Mennoni geeft de bal voor. Taibbi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Gastaldo passt de bal zonder na te denken. Aresta is nu in balbezit. Aresta met een sublieme pass. Mennoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Mennoni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Aresta rent richting de bal. Aresta passt de bal zonder na te denken. Filabozzi is nu in balbezit. Mennoni is nu in balbezit. Mennoni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Mariconti met een sublieme pass. Gastaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gastaldo speelt de bal door. Mennoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Mennoni geeft een lange en hoge pass. Paal! Taibbi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Fusti bereikt de bal nog maar net als eerste. Fusti haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
LALAZIO - mammt 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LALAZIO 35%, mammt 65%.
LALAZIO - mammt 3:0