Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LALAZIO Lupi dello Yukon
Normal Tactiek newcantera
49% Balbezit 51%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.4 gemiddelde waardering 24.6
average Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Mennoni kopt de bal weg. Oswos heeft problemen om de bal te vangen. Fusti bereikt de bal nog maar net als eerste. Fusti schiet op doel. Feldhofer probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abbiento met de inworp. Montanaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mennoni verovert de bal door een tackle van achteren. Mennoni geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
LALAZIO - Lupi dello Yukon 1:0

13e minuut.
Simbeni met een sublieme pass. Iannuzzelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Traverso is nu in balbezit. Traverso schiet op doel. Biagioli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LALAZIO - Lupi dello Yukon 1:1

15e minuut.
Menicozzi geeft een lange en hoge pass. Iannuzzelli rent richting de bal. Traverso rent richting de bal. Traverso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LALAZIO - Lupi dello Yukon 1:2

27e minuut.
Filabozzi met een sublieme pass. Abbiento is nu in balbezit. Abbiento speelt de bal door. Mennoni is nu in balbezit. Mennoni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Fusti is nu in balbezit. Oswos is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fusti. Fusti krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LALAZIO 61%, Lupi dello Yukon 39%.
LALAZIO - Lupi dello Yukon 1:2

46e minuut.
Notaro kopt de bal weg. Mariconti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Traverso bereikt de bal nog maar net als eerste. Iannuzzelli rent richting de bal. Iannuzzelli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Mariconti kopt de bal weg. Szalon is nu in balbezit. Fusti onderschept slim de pass. Mennoni rent richting de bal. Mennoni draait met de bal, schiet en ... Feldhofer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Menicozzi geeft de bal voor. Inworp. Montanaro met een snelle inworp. Curione rent richting de bal. Curione geeft een lange en hoge pass. Biagioli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Curione met de inworp. Filabozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Menicozzi probeert naar een medespeler te passen. Iannuzzelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Iannuzzelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LALAZIO - Lupi dello Yukon 1:3

83e minuut.
Notaro rent richting de bal. Notaro passt de bal in één keer door. Finella rent richting de bal. Traverso bereikt de bal nog maar net als eerste. Traverso schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Szalon geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cozzolino met de inworp. Gastaldo rent richting de bal. Gastaldo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LALAZIO 70%, Lupi dello Yukon 30%.
LALAZIO - Lupi dello Yukon 1:3