Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lupi dello Yukon LALAZIO
newcantera Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
18 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.1 gemiddelde waardering 26.9
weak Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Tricerri onderschept slim de pass. Ionică onderschept slim de pass. Menicozzi onderschept slim de pass. Notaro verovert de bal door een tackle van achteren. Notaro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Mennoni is nu in balbezit. Simbeni verovert de bal door een tackle van achteren. Simbeni passt de bal met de wreef. Notaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Notaro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Curione rent richting de bal. Curione passt de bal zonder na te denken. Filabozzi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Notaro is nu in balbezit. Notaro haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Zilli geeft een lange en hoge pass. Inworp. Abbiento met de inworp. Mennoni geeft een hoge lob. Gastaldo springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Arditi met een harde bal richting middenveld. Mariconti kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Zilli de bal onder controle te krijgen. Mennoni is nu in balbezit. Mennoni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Mazzanti Viendalmare zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iannuzzelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Iannuzzelli passt de bal zonder na te denken. Notaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Notaro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Inworp. Abbiento met de inworp. Curione is nu in balbezit. Mennoni verovert de bal door een tackle van achteren. Mennoni geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Mazzanti Viendalmare is nu in balbezit. Mariconti verovert de bal door een tackle van achteren. Mariconti geeft een hoge lob. Fusti is nu in balbezit. Fusti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Zilli met een sublieme pass. Simbeni probeert naar een medespeler te passen. Ionică is nu in balbezit. Notaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Notaro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Arditi trapt de bal weg. Simbeni kopt de bal weg. Menicozzi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ionică is nu in balbezit. Ionică draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mazzanti Viendalmare met een snelle inworp. Klungelig pakt Iannuzzelli de bal. Iannuzzelli draait met de bal, schiet en ... Notaro maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Na een snelle pass probeert Iannuzzelli de bal onder controle te krijgen. Cozzolino is nu in balbezit. Cozzolino met een sublieme pass. Mennoni rent richting de bal. Mennoni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lupi dello Yukon 47%, LALAZIO 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lupi dello Yukon - LALAZIO 0:0

53e minuut.
Simbeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Simbeni probeert naar een medespeler te passen. Ionică is nu in balbezit. Ionică draait met de bal, schiet en ... Biagioli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupi dello Yukon - LALAZIO 1:0

59e minuut.
Sandonini geeft de bal voor. Curione kopt de bal weg. Notaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Notaro schiet op doel. Biagioli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupi dello Yukon - LALAZIO 2:0

70e minuut.
Simbeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Simbeni geeft een lange en hoge pass. Daar is Cozzolino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iannuzzelli rent richting de bal. Iannuzzelli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Gastaldo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Quercia komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Filabozzi onderschept slim de pass. Filabozzi geeft een hoge lob. Oswos kopt de bal weg. Quercia bereikt de bal nog maar net als eerste. Quercia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lupi dello Yukon 48%, LALAZIO 52%.
Lupi dello Yukon - LALAZIO 2:0