Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Attilas mammt
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
hopeless Verdedigen poor


22e minuut.
Schipa met een harde bal richting middenveld. Falchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Falchetti passt de bal zonder na te denken. Actis rent richting de bal. Actis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Attilas - mammt 1:0

24e minuut.
Caglio geeft een hoge lob. Inworp. Sabau met een snelle inworp. Calò rent richting de bal. Calò geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Aresta passt de bal zonder na te denken. Bertugli is nu in balbezit. Bertugli speelt de bal door. Cogni is nu in balbezit. Cogni draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Tortorella rent richting de bal. Sabau onderschept slim de pass. Sabau speelt de bal door. Cogni rent richting de bal. Cogni schiet op doel. Lamberto bokst de bal weg.

42e minuut.
Morino probeert de bal aan de voet te houden. Falchetti kopt de bal weg. Daar is Bignami, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Actis bereikt de bal nog maar net als eerste. Actis haalt uit met een fantastische trap. Taibbi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Attilas - mammt 2:0

44e minuut.
Morino verovert de bal door een tackle van achteren. Bignami verovert de bal door een tackle van achteren. Bignami speelt de bal door. Actis rent richting de bal. Actis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Attilas - mammt 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Attilas 51%, mammt 49%.
Attilas - mammt 3:0

52e minuut.
Bertugli met de inworp. Falchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Falchetti passt de bal met de wreef. Daar is Morino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morino geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Salvatore raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cecato komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Roccon is nu in balbezit. Roccon passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Stefanon de bal. Bignami rent richting de bal. Bignami draait met de bal, schiet en ... Taibbi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Falchetti raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rizzetto komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Attilas 56%, mammt 44%.
Attilas - mammt 3:0