Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mobbyn tardiano fc
343 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
40% Spel op eigen helft 60%
7 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 15.6
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Martellenghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Serenelli rent richting de bal. Martellenghi onderschept slim de pass. Fusaglia is nu in balbezit. Fusaglia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mobbyn - tardiano fc 1:0

12e minuut.
Stefanoni is nu in balbezit. Bottari verovert de bal door een tackle van achteren. Bottari geeft de bal voor. Buttu is nu in balbezit. Buttu draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Todero rent richting de bal. Defronzo rent richting de bal. Todero verovert de bal door een tackle van achteren. Buttu rent richting de bal. Buttu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Inworp. Bottari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fusaglia probeert naar een medespeler te passen. Martellenghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Martellenghi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Cresci geeft een lange en hoge pass. Generati is nu in balbezit. Buttu verovert de bal door een tackle van achteren. Buttu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mobbyn 38%, tardiano fc 62%.
Mobbyn - tardiano fc 1:0

49e minuut.
Serenelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefanoni verovert de bal door een tackle van achteren. Stefanoni passt de bal zonder na te denken. Martellenghi rent richting de bal. Martellenghi draait met de bal, schiet en ... Zanatta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Stefanoni passt de bal met de wreef. Daar is Cannavaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Bottari zijn tegenspeler op de grond. Bottari krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Martellenghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Annoni onderschept slim de pass. Ghiglio verovert de bal door een tackle van achteren. Martellenghi rent richting de bal. Martellenghi haalt uit met een fantastische trap. Zanatta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Defronzo kopt de bal weg. Ipavic is nu in balbezit. Buttu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ipavic wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

68e minuut.
Fusaglia met een sublieme pass. Ghiglio is nu in balbezit. Ghiglio met een sublieme pass. Buttu is nu in balbezit. Buttu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mobbyn - tardiano fc 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mobbyn 42%, tardiano fc 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mobbyn - tardiano fc 1:1