Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vigor Trani Zug1973 AC
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 17.5
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


13e minuut.
Buggiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Calisi verovert de bal door een tackle van achteren. Calisi probeert naar een medespeler te passen. Costa is nu in balbezit. Costa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Daar is Simi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Franciosi is nu in balbezit. Redolfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Franciosi verovert de bal door een tackle van achteren. Franciosi draait met de bal, schiet en ... Paal!

40e minuut.
Franciosi kopt de bal weg. Simi rent richting de bal. Bianchini is nu in balbezit. Simi onderschept slim de pass. Simi schiet op doel. Arcidiaco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vigor Trani 59%, Zug1973 AC 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vigor Trani - Zug1973 AC 0:0

47e minuut.
Daar is Mastrota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Costa rent richting de bal. Costa passt de bal zonder na te denken. Paveglio rent richting de bal. Paveglio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Arcidiaco trapt de bal weg. Mastrota bereikt de bal nog maar net als eerste. Mastrota met een sublieme pass. Simi bereikt de bal nog maar net als eerste. Simi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vigor Trani - Zug1973 AC 0:1

54e minuut.
Pasca geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Calisi met de inworp. Costa rent richting de bal. Costa geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Costa verovert de bal door een tackle van achteren. Mastrota verovert de bal door een tackle van achteren. Mastrota passt de bal in één keer door. Simi bereikt de bal nog maar net als eerste. Simi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

66e minuut.
Oggioni met een sublieme pass. Rottoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rottoli geeft de bal voor. Simi rent richting de bal. Simi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Staiola onderschept slim de pass. Staiola passt de bal in één keer door. Simi rent richting de bal. Franciosi is nu in balbezit. Franciosi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Staiola neemt de hoekschop. Alster is nu in balbezit. Simi is nu in balbezit. Simi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Daar is Bianchini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bianchini speelt de bal door. Paveglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Paveglio draait met de bal, schiet en ... Pasca probeert de bal aan de voet te houden. Liessar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratta onderschept slim de pass. Ratta speelt de bal door. Simi rent richting de bal. Simi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vigor Trani 65%, Zug1973 AC 35%.
Vigor Trani - Zug1973 AC 0:1