Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tardiano fc Lupi dello Yukon
Normal Tactiek newcantera
45% Balbezit 55%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 24.2
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Iannuzzelli heeft problemen om de bal te vangen. Iannuzzelli passt de bal zonder na te denken. Traverso bereikt de bal nog maar net als eerste. Notaro is nu in balbezit. Notaro schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Iannuzzelli passt de bal in één keer door. Traverso is nu in balbezit. Cresci onderschept slim de pass. Iannuzzelli rent richting de bal. Iannuzzelli haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Vado onderschept slim de pass. Vado passt de bal met de wreef. Crivellaro rent richting de bal. Notaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Notaro draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
tardiano fc - Lupi dello Yukon 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tardiano fc 58%, Lupi dello Yukon 42%.
tardiano fc - Lupi dello Yukon 0:1

51e minuut.
Crivellaro is nu in balbezit. Notaro onderschept slim de pass. Notaro met een sublieme pass. Traverso bereikt de bal nog maar net als eerste. Traverso haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Marveggio geeft een lange en hoge pass. Finella is nu in balbezit. Finella met een sublieme pass. Iannuzzelli rent richting de bal. Iannuzzelli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Curione passt de bal zonder na te denken. Annoni is nu in balbezit. Traverso verovert de bal door een tackle van achteren. Notaro rent richting de bal. Notaro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Hetman geeft een hoge lob. Iannuzzelli kopt de bal weg. Traverso rent richting de bal. Traverso passt de bal met de wreef. Iannuzzelli is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Iannuzzelli rent richting de bal. Iannuzzelli schiet op doel. De bal raakt de paal.

85e minuut.
Serenelli probeert naar een medespeler te passen. Iannuzzelli rent richting de bal. Iannuzzelli passt de bal met de wreef. Traverso rent richting de bal. Traverso schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tardiano fc 79%, Lupi dello Yukon 21%.
tardiano fc - Lupi dello Yukon 0:1