Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lupi dello Yukon tardiano fc
newcantera Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
25% Spel op eigen helft 75%
23 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.7 gemiddelde waardering 18
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Vado met een sublieme pass. Simbeni speelt de bal door. Pestalozzi rent richting de bal. Ionică verovert de bal door een tackle van achteren. Ionică haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

6e minuut.
Annoni met een harde bal richting middenveld. Bobbiesi kopt de bal weg. Daar is Hetman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buttu bereikt de bal nog maar net als eerste. Buttu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Vado met een sublieme pass. Bobbiesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobbiesi speelt de bal door. Buttu rent richting de bal. Buttu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Serenelli rent richting de bal. Iannuzzelli rent richting de bal. Iannuzzelli passt de bal in één keer door. Notaro rent richting de bal. Notaro schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Simbeni passt de bal zonder na te denken. Crivellaro rent richting de bal. Notaro onderschept slim de pass. Ionică bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionică haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Inworp. Mazzanti Viendalmare met een snelle inworp. Vado probeert naar een medespeler te passen. Curione bereikt de bal nog maar net als eerste. Curione geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupi dello Yukon - tardiano fc 1:0

21e minuut.
Curione zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Simbeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Simbeni passt de bal in één keer door. Mazzanti Viendalmare bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzanti Viendalmare geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Simbeni probeert naar een medespeler te passen. Ionică rent richting de bal. Annoni verovert de bal door een tackle van achteren. Notaro rent richting de bal. Notaro haalt uit met een fantastische trap. Zanatta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupi dello Yukon - tardiano fc 2:0

30e minuut.
Annoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Annoni passt de bal in één keer door. Vado probeert de bal aan de voet te houden. Bobbiesi is nu in balbezit. Bobbiesi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupi dello Yukon - tardiano fc 2:1

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mazzanti Viendalmare zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vado rent richting de bal. Iannuzzelli verovert de bal door een tackle van achteren. Iannuzzelli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Curione onderschept slim de pass. Curione passt de bal zonder na te denken. Crivellaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Notaro onderschept slim de pass. Notaro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupi dello Yukon - tardiano fc 3:1

43e minuut.
Annoni met een harde bal richting middenveld. Simbeni kopt de bal weg. Ionică heeft problemen om de bal te vangen. Notaro is nu in balbezit. Notaro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupi dello Yukon - tardiano fc 4:1

45e minuut.
Curione is nu in balbezit. Curione probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ionică de bal. Notaro is nu in balbezit. Notaro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lupi dello Yukon 32%, tardiano fc 68%.
Lupi dello Yukon - tardiano fc 4:1

47e minuut.
Annoni geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mazzanti Viendalmare met een snelle inworp. Iannuzzelli is nu in balbezit. Iannuzzelli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zanatta trapt de bal weg van het doel. Daar is Iannuzzelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iannuzzelli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Simbeni geeft een hoge lob. Klungelig pakt Crivellaro de bal. Marveggio bereikt de bal nog maar net als eerste. Curione onderschept slim de pass. Curione geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Curione is nu in balbezit. Curione geeft de bal voor. Pestalozzi heeft problemen om de bal te vangen. Notaro is nu in balbezit. Notaro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lupi dello Yukon - tardiano fc 5:1

57e minuut.
Mazzanti Viendalmare bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzanti Viendalmare passt de bal met de wreef. Curione probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Iannuzzelli de bal. Iannuzzelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupi dello Yukon - tardiano fc 6:1

57e minuut.
Bobbiesi met een sublieme pass. Annoni speelt de bal door. Serenelli rent richting de bal. Notaro onderschept slim de pass. Notaro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Cresci geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Iannuzzelli de bal onder controle te krijgen. Notaro rent richting de bal. Ionică bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionică draait met de bal, schiet en ... Zanatta bokst de bal weg.

62e minuut.
Vado passt de bal met de wreef. Simbeni rent richting de bal. Mazzanti Viendalmare met een sublieme pass. Iannuzzelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Iannuzzelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupi dello Yukon - tardiano fc 7:1

66e minuut.
Iannuzzelli rent richting de bal. Iannuzzelli passt de bal in één keer door. Ionică rent richting de bal. Notaro is nu in balbezit. Notaro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupi dello Yukon - tardiano fc 8:1

78e minuut.
Annoni is nu in balbezit. Annoni geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mazzanti Viendalmare met de inworp. Iannuzzelli geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Simbeni is nu in balbezit. Simbeni met een sublieme pass. Notaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Notaro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Annoni probeert naar een medespeler te passen. Notaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Notaro haalt uit met een fantastische trap. Pestalozzi probeert de bal aan de voet te houden. Iannuzzelli geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lupi dello Yukon 18%, tardiano fc 82%.
Lupi dello Yukon - tardiano fc 8:1