Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vigor Trani mammt
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten hopeless
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Bianchini onderschept slim de pass. Bianchini geeft een hoge lob. Stefanon is nu in balbezit. Paveglio onderschept slim de pass. Paveglio draait met de bal, schiet en ... Paal!

6e minuut.
Balsamello rent richting de bal. Balsamello geeft een lange en hoge pass. Cecato probeert naar een medespeler te passen. Cogni bereikt de bal nog maar net als eerste. Cogni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vigor Trani - mammt 0:1

9e minuut.
Paveglio onderschept slim de pass. Costa is nu in balbezit. Stefanon is nu in balbezit. Costa onderschept slim de pass. Costa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vigor Trani - mammt 1:1

12e minuut.
Bianchini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Calisi geeft de bal voor. Schipa controleert de bal met de borst. Paveglio rent richting de bal. Paveglio schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Morino bereikt de bal nog maar net als eerste. Morino met een sublieme pass. Annuiti is nu in balbezit. Cogni verovert de bal door een tackle van achteren. Cogni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Aresta rent richting de bal. Costa is nu in balbezit. Aresta bereikt de bal nog maar net als eerste. Costa onderschept slim de pass. Costa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vigor Trani - mammt 2:1

35e minuut.
Aresta bereikt de bal nog maar net als eerste. Balsamello bereikt de bal nog maar net als eerste. Balsamello met een sublieme pass. Cogni is nu in balbezit. Cogni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vigor Trani - mammt 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vigor Trani 52%, mammt 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vigor Trani - mammt 2:2

53e minuut.
Redolfi is nu in balbezit. Redolfi geeft een lange en hoge pass. Piccardi kopt de bal weg. Calò bereikt de bal nog maar net als eerste. Calò schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Aresta kopt de bal weg. Calò probeert naar een medespeler te passen. Cogni rent richting de bal. Cogni draait met de bal, schiet en ... Arcidiaco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vigor Trani - mammt 2:3

88e minuut.
Bianchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bianchini passt de bal zonder na te denken. Aresta bereikt de bal nog maar net als eerste. Costa onderschept slim de pass. Costa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vigor Trani 56%, mammt 44%.
Vigor Trani - mammt 2:3