Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mammt Vigor Trani
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
25% Spel op eigen helft 75%
17 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 14.3
hopeless Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


2e minuut.
Calisi geeft een lange en hoge pass. Schipa heeft problemen om de bal te vangen. Paveglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Paveglio draait met de bal, schiet en ... Taibbi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mammt - Vigor Trani 0:1

6e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Di Pierro trapt de bal weg van het doel. Aresta kopt de bal weg. Calò bereikt de bal nog maar net als eerste. Calò haalt uit met een fantastische trap. Paal!

18e minuut.
Cecato kan de bal niet met de borst controleren. Calisi onderschept slim de pass. Calisi met een sublieme pass. Bertugli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertugli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Balsamello onderschept slim de pass. Morino onderschept slim de pass. Morino met een sublieme pass. Cogni rent richting de bal. Cogni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Sabau probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Annuiti de bal onder controle te krijgen. Calò rent richting de bal. Calò draait met de bal, schiet en ... Di Pierro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
mammt - Vigor Trani 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mammt 26%, Vigor Trani 74%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mammt - Vigor Trani 1:1

51e minuut.
Bertugli probeert naar een medespeler te passen. Calisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Calisi met een sublieme pass. Morino rent richting de bal. Morino draait met de bal, schiet en ... Di Pierro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Cecato zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bertugli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertugli geeft de bal voor. Daar is Redolfi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calò geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Redolfi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bertugli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Calò is nu in balbezit. Calò schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Militello bereikt de bal nog maar net als eerste. Morino onderschept slim de pass. Morino probeert naar een medespeler te passen. Sabau bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabau met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Redolfi passt de bal in één keer door. Calò bereikt de bal nog maar net als eerste. Calò passt de bal met de wreef. Cogni bereikt de bal nog maar net als eerste. Cogni haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Stefanon geeft een hoge lob. Bertugli kopt de bal weg. Daar is Redolfi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cogni rent richting de bal. Cogni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mammt 24%, Vigor Trani 76%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mammt - Vigor Trani 1:1