Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vigor Trani Lupi dello Yukon
Normal Tactiek newcantera
42% Balbezit 58%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 24.8
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Annuiti rent richting de bal. Ionică onderschept slim de pass. Valdemarin rent richting de bal. Notaro verovert de bal door een tackle van achteren. Notaro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vigor Trani - Lupi dello Yukon 0:1

18e minuut.
Di Pierro met een harde bal richting middenveld. Curione kopt de bal weg. Ionică rent richting de bal. Iannuzzelli rent richting de bal. Iannuzzelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vigor Trani - Lupi dello Yukon 0:2

26e minuut.
Simbeni is nu in balbezit. Simbeni probeert naar een medespeler te passen. Ionică bereikt de bal nog maar net als eerste. Iannuzzelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Iannuzzelli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Mazzanti Viendalmare kopt de bal weg. Ionică bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionică passt de bal zonder na te denken. Notaro is nu in balbezit. Notaro schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Di Pierro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Simbeni passt de bal met de wreef. Ionică rent richting de bal. Met opzet legt Dalmasio zijn tegenspeler op de grond. Dalmasio krijgt een gele kaart. Ionică raakt geblesseerd tijdens het duel. Curione wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vigor Trani - Lupi dello Yukon 0:3

36e minuut.
Notaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Notaro schiet op doel. Na een snelle pass probeert Badia de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mazzanti Viendalmare neemt de hoekschop. Di Pierro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Hetman geeft de bal voor. Inworp. Calisi met een snelle inworp. Costa rent richting de bal. Costa geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Di Pierro met een harde bal richting middenveld. Curione kopt de bal weg. Klungelig pakt Annuiti de bal. Notaro is nu in balbezit. Notaro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vigor Trani 65%, Lupi dello Yukon 35%.
Vigor Trani - Lupi dello Yukon 0:3

51e minuut.
Iannuzzelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Iannuzzelli passt de bal met de wreef. Notaro is nu in balbezit. Notaro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Simbeni passt de bal zonder na te denken. Ionică bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalmasio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionică verovert de bal door een tackle van achteren. Ionică draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vigor Trani - Lupi dello Yukon 0:4

73e minuut.
Simbeni is nu in balbezit. Simbeni geeft de bal voor. Valdemarin is nu in balbezit. Notaro onderschept slim de pass. Notaro geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Curione probeert naar een medespeler te passen. Mazzanti Viendalmare probeert naar een medespeler te passen. Ionică rent richting de bal. Ionică draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Redolfi de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vigor Trani - Lupi dello Yukon 0:5

89e minuut.
Notaro verovert de bal door een tackle van achteren. Notaro met een sublieme pass. Redolfi speelt de bal door. Iannuzzelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Iannuzzelli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vigor Trani 77%, Lupi dello Yukon 23%.
Vigor Trani - Lupi dello Yukon 0:5