Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tardiano fc Attilas
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17 gemiddelde waardering 21
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Caglio rent richting de bal. Buttu verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Buttu de bal. Buttu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tardiano fc - Attilas 1:0

14e minuut.
Cresci raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cadringher komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Cadringher geeft de bal voor. Klungelig pakt Tortorella de bal. Buttu is nu in balbezit. Buttu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Caglio de bal onder controle te krijgen. Lamberto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Serenelli verovert de bal door een tackle van achteren. Actis verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bottari. Bottari krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Serenelli verovert de bal door een tackle van achteren. Serenelli passt de bal in één keer door. Buttu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobbiesi rent richting de bal. Bobbiesi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tardiano fc - Attilas 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tardiano fc 58%, Attilas 42%.
tardiano fc - Attilas 2:0

47e minuut.
Bobbiesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobbiesi geeft een hoge lob. Caglio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Buttu is nu in balbezit. Buttu draait met de bal, schiet en ... Lamberto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tardiano fc - Attilas 3:0

52e minuut.
Caglio geeft een hoge lob. Serenelli rent richting de bal. Serenelli passt de bal met de wreef. Bobbiesi rent richting de bal. Bobbiesi schiet op doel. Lamberto bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
tardiano fc - Attilas 4:0

59e minuut.
Daar is Cadringher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Actis is nu in balbezit. Serenelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Actis rent richting de bal. Actis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Laiti kopt de bal weg. Crivellaro rent richting de bal. Crivellaro passt de bal in één keer door. Bobbiesi rent richting de bal. Bobbiesi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Roccon passt de bal in één keer door. Bobbiesi geeft een hoge lob. Caglio is nu in balbezit. Buttu onderschept slim de pass. Buttu haalt uit met een fantastische trap. Lamberto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Serenelli raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vado komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Bottari bereikt de bal nog maar net als eerste. Bottari passt de bal met de wreef. Cadringher heeft problemen om de bal te vangen. Roccon is nu in balbezit. Roccon geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tardiano fc 48%, Attilas 52%.
tardiano fc - Attilas 4:0