Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Attilas tardiano fc
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


12e minuut.
Pestalozzi kopt de bal weg. Bottari is nu in balbezit. Actis rent richting de bal. Bignami rent richting de bal. Bignami haalt uit met een fantastische trap. Zanatta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Attilas - tardiano fc 1:0

23e minuut.
Bobbiesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobbiesi met een sublieme pass. Klungelig pakt Buttu de bal. Buttu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Attilas - tardiano fc 1:1

24e minuut.
Bignami speelt de bal door. Actis bereikt de bal nog maar net als eerste. Buttu verovert de bal door een tackle van achteren. Bobbiesi is nu in balbezit. Bobbiesi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Serenelli speelt de bal door. Garuffo is nu in balbezit. Buttu verovert de bal door een tackle van achteren. Buttu haalt uit met een fantastische trap. Pantano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Garuffo verovert de bal door een tackle van achteren. Bottari is nu in balbezit. Garuffo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Garuffo krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Tamborino met een snelle inworp. Actis is nu in balbezit. Serenelli legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Serenelli krijgt een gele kaart. Actis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Actis neemt de penalty, wat een uithaal! Zanatta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Attilas - tardiano fc 2:1

45e minuut.
Actis is nu in balbezit. Buttu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Actis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Falchetti met een snel genomen vrije trap. Annoni heeft problemen om de bal te vangen. Bignami bereikt de bal nog maar net als eerste. Bignami haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Attilas 49%, tardiano fc 51%.
Attilas - tardiano fc 2:1

54e minuut.
Bottari heeft problemen om de bal te vangen. Actis is nu in balbezit. Bottari tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bottari krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Tamborino geeft een hoge lob. Roccon kopt de bal weg. Bobbiesi heeft problemen om de bal te vangen. Actis rent richting de bal. Actis geeft een hoge lob. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Klungelig pakt Marveggio de bal. Caglio rent richting de bal. Marveggio maakt een afschuwelijke overtreding. Marveggio is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Caglio wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Caglio kan niet meer verder spelen. Battiati komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Roccon rent richting de bal. Roccon geeft een lange en hoge pass. Daar is Annoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bignami verovert de bal door een tackle van achteren. Bignami schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Serenelli probeert naar een medespeler te passen. Bobbiesi rent richting de bal. Bobbiesi passt de bal zonder na te denken. Buttu rent richting de bal. Buttu haalt uit met een fantastische trap. Paal! Lamberto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Attilas 46%, tardiano fc 54%.
Attilas - tardiano fc 2:1