Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LALAZIO Vigor Trani
Normal Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
36% Spel op eigen helft 64%
24 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
22.1 gemiddelde waardering 14.9
weak Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Mariconti is nu in balbezit. Costa onderschept slim de pass. Paveglio is nu in balbezit. Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Costa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Balsamello onderschept slim de pass. Balsamello speelt de bal door. Mennoni is nu in balbezit. Fusti rent richting de bal. Fusti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Abbiento met de inworp. Mennoni is nu in balbezit. Mennoni geeft een hoge lob. Gastaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gastaldo draait met de bal, schiet en ... Arcidiaco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Een oude blessure zorgt ervoor dat Arcidiaco niet meer kan verder spelen. Di Pierro komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Di Pierro trapt de bal weg van het doel. Mariconti controleert de bal met de borst. Mariconti passt de bal zonder na te denken. Gastaldo is nu in balbezit. Gastaldo geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Filabozzi met een sublieme pass. Menicozzi heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Militello zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Militello moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Militello schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

29e minuut.
Balsamello bereikt de bal nog maar net als eerste. Mennoni verovert de bal door een tackle van achteren. Mennoni passt de bal zonder na te denken. Fusti bereikt de bal nog maar net als eerste. Fusti draait met de bal, schiet en ... Di Pierro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Gastaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gastaldo geeft een lange en hoge pass. Filabozzi rent richting de bal. Fusti is nu in balbezit. Fusti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LALAZIO - Vigor Trani 1:0

33e minuut.
Paveglio rent richting de bal. Menicozzi onderschept slim de pass. Balsamello tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Balsamello krijgt een gele kaart. Menicozzi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Filabozzi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Fusti heeft problemen om de bal te vangen. Fusti draait met de bal, schiet en ... Di Pierro bokst de bal weg. Fusti heeft problemen om de bal te vangen. Fusti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Mariconti met een sublieme pass. Fusti is nu in balbezit. Fusti passt de bal in één keer door. Mennoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Mennoni draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
LALAZIO - Vigor Trani 2:0

39e minuut.
Oggioni rent richting de bal. Mennoni schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Oggioni is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Balsamello zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Paveglio rent richting de bal. Paveglio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Abbiento passt de bal met de wreef. Mennoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Mennoni passt de bal in één keer door. Fusti bereikt de bal nog maar net als eerste. Fusti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LALAZIO 40%, Vigor Trani 60%.
LALAZIO - Vigor Trani 2:0

47e minuut.
Na een snelle pass probeert Annuiti de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Abbiento zal de hoekschop nemen. Mariconti is nu in balbezit. Mariconti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Mariconti probeert naar een medespeler te passen. Rucci is nu in balbezit. Rucci speelt de bal door. Costa is nu in balbezit. Costa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Gastaldo geeft een lange en hoge pass. Filabozzi is nu in balbezit. Daar is Mennoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mennoni schiet op doel. Di Pierro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LALAZIO - Vigor Trani 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LALAZIO 31%, Vigor Trani 69%.
LALAZIO - Vigor Trani 3:0