Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lupi dello Yukon Mobbyn
newcantera Tactiek 343
58% Balbezit 42%
33% Spel op eigen helft 67%
27 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
24.7 gemiddelde waardering 19.6
average Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Notaro geeft een lange en hoge pass. Generati kopt de bal weg. Cusani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Traverso is nu in balbezit. Traverso draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Klungelig pakt Ipavic de bal. Notaro rent richting de bal. Notaro passt de bal zonder na te denken. Traverso bereikt de bal nog maar net als eerste. Traverso haalt uit met een fantastische trap. Teoldi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ipavic rent richting de bal. Notaro onderschept slim de pass. Notaro haalt uit met een fantastische trap. Teoldi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupi dello Yukon - Mobbyn 1:0

20e minuut.
Notaro verovert de bal door een tackle van achteren. Notaro met een sublieme pass. Generati verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Finella neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Traverso heeft problemen om de bal te vangen. Paal!

23e minuut.
Stefanoni is nu in balbezit. Stefanoni geeft de bal voor. Finella kopt de bal weg. Iannuzzelli rent richting de bal. Iannuzzelli haalt uit met een fantastische trap. Teoldi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Iannuzzelli rent richting de bal. Iannuzzelli passt de bal in één keer door. Generati heeft problemen om de bal te vangen. Notaro rent richting de bal. Notaro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupi dello Yukon - Mobbyn 2:0

44e minuut.
Szalon probeert naar een medespeler te passen. Fantocci is nu in balbezit. Simbeni schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Simbeni krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Curione probeert naar een medespeler te passen. Notaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Notaro probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Iannuzzelli de bal. Iannuzzelli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lupi dello Yukon 39%, Mobbyn 61%.
Lupi dello Yukon - Mobbyn 2:0

49e minuut.
Klungelig pakt Finella de bal. Bozzolo rent richting de bal. Bozzolo passt de bal in één keer door. Fusaglia rent richting de bal. Fusaglia draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Stefanoni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fusaglia rent richting de bal. Fusaglia draait met de bal, schiet en ... Hetman probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

51e minuut.
Traverso kopt de bal weg. Daar is Generati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Notaro is nu in balbezit. Notaro schiet op doel. Teoldi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Iannuzzelli passt de bal in één keer door. Traverso probeert naar een medespeler te passen. Generati heeft problemen om de bal te vangen. Notaro rent richting de bal. Notaro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupi dello Yukon - Mobbyn 3:0

59e minuut.
Curione met een sublieme pass. Notaro rent richting de bal. Traverso bereikt de bal nog maar net als eerste. Traverso draait met de bal, schiet en ... Generati probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Curione met de inworp. Ipavic is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Notaro. Notaro krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Simbeni passt de bal zonder na te denken. Finella is nu in balbezit. Finella passt de bal in één keer door. Iannuzzelli heeft problemen om de bal te vangen. Iannuzzelli geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupi dello Yukon - Mobbyn 4:0

75e minuut.
Traverso rent richting de bal. Iannuzzelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Traverso is nu in balbezit. Traverso haalt uit met een fantastische trap. Teoldi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Notaro rent richting de bal. Notaro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lupi dello Yukon - Mobbyn 5:0

84e minuut.
Daar is Cusani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Finella bereikt de bal nog maar net als eerste. Finella probeert naar een medespeler te passen. Notaro is nu in balbezit. Notaro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Cusani is nu in balbezit. Cusani speelt de bal door. Notaro rent richting de bal. Traverso is nu in balbezit. Traverso haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Iannuzzelli rent richting de bal. Iannuzzelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupi dello Yukon - Mobbyn 6:0

89e minuut.
Iannuzzelli is nu in balbezit. Traverso is nu in balbezit. Iannuzzelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Traverso bereikt de bal nog maar net als eerste. Traverso schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lupi dello Yukon 26%, Mobbyn 74%.
Lupi dello Yukon - Mobbyn 6:0