Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mobbyn Lupi dello Yukon
343 Tactiek newcantera
40% Balbezit 60%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
2 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 24.9
poor Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Sandonini is nu in balbezit. Sandonini geeft de bal voor. Iannuzzelli kan de bal niet met de borst controleren. Iannuzzelli schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Todero rent richting de bal. Todero geeft de bal voor. Ionică probeert de bal met de borst te controleren. Ionică haalt uit met een fantastische trap. Teoldi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mobbyn - Lupi dello Yukon 0:1

10e minuut.
Simbeni onderschept slim de pass. Simbeni geeft een hoge lob. Ipavic is nu in balbezit. Ionică onderschept slim de pass. Ionică draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Notaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cusani bereikt de bal nog maar net als eerste. Notaro verovert de bal door een tackle van achteren. Notaro haalt uit met een fantastische trap. Generati probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Cusani probeert de bal met de borst te controleren. Notaro probeert naar een medespeler te passen. Ionică rent richting de bal. Ionică schiet op doel. Teoldi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mobbyn - Lupi dello Yukon 0:2

25e minuut.
Inworp. Mazzanti Viendalmare met een snelle inworp. Simbeni met een sublieme pass. Ionică rent richting de bal. Ionică draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Ionică rent richting de bal. Notaro is nu in balbezit. Cusani bereikt de bal nog maar net als eerste. Notaro onderschept slim de pass. Notaro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Simbeni passt de bal in één keer door. Cusani probeert de bal aan de voet te houden. Ionică rent richting de bal. Notaro rent richting de bal. Notaro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Iannuzzelli geeft een lange en hoge pass. Notaro rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Cannavaro ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Cannavaro naar de kleedkamers voor een vroege douche. Notaro raakt geblesseerd tijdens het duel. Ionică neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mobbyn - Lupi dello Yukon 0:3

33e minuut.
Fusaglia speelt de bal door. Fantocci heeft problemen om de bal te vangen. Ionică is nu in balbezit. Notaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Notaro draait met de bal, schiet en ... Teoldi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Iannuzzelli rent richting de bal. Iannuzzelli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Teoldi met een sublieme pass. Curione kopt de bal weg. Klungelig pakt Ipavic de bal. Ionică bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionică draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mobbyn - Lupi dello Yukon 0:4

45e minuut.
Fusaglia rent richting de bal. Zilli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fusaglia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cusani zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hetman bereikt de bal nog maar net als eerste. Martellenghi onderschept slim de pass. Martellenghi draait met de bal, schiet en ... Arditi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mobbyn 78%, Lupi dello Yukon 22%.
Mobbyn - Lupi dello Yukon 0:4

51e minuut.
Curione met een snelle inworp. Simbeni rent richting de bal. Ipavic schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ipavic naar de kleedkamers voor een vroege douche.

59e minuut.
Inworp. Curione met de inworp. Notaro heeft problemen om de bal te vangen. Notaro draait met de bal, schiet en ... Ionică probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Mobbyn - Lupi dello Yukon 0:5

80e minuut.
Simbeni verovert de bal door een tackle van achteren. Simbeni probeert naar een medespeler te passen. Ionică is nu in balbezit. Notaro is nu in balbezit. Notaro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mobbyn 69%, Lupi dello Yukon 31%.
Mobbyn - Lupi dello Yukon 0:5