Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tardiano fc LALAZIO
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 27.3
poor Schieten average
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Pestalozzi geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gastaldo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Filabozzi heeft problemen om de bal te vangen. Filabozzi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tardiano fc - LALAZIO 0:1

4e minuut.
Mennoni speelt de bal door. Filabozzi rent richting de bal. Filabozzi met een sublieme pass. Fusti rent richting de bal. Fusti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Marveggio rent richting de bal. Gastaldo onderschept slim de pass. Gastaldo met een sublieme pass. Mennoni rent richting de bal. Mennoni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Bottari bereikt de bal nog maar net als eerste. Filabozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Filabozzi passt de bal in één keer door. Fusti rent richting de bal. Fusti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zanatta met een sublieme pass. Cozzolino kopt de bal weg. Crivellaro rent richting de bal. Fusti onderschept slim de pass. Fusti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tardiano fc - LALAZIO 0:2

23e minuut.
Abbiento rent richting de bal. Abbiento passt de bal met de wreef. Fusti bereikt de bal nog maar net als eerste. Fusti draait met de bal, schiet en ... Zanatta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tardiano fc - LALAZIO 0:3

30e minuut.
Bobbiesi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mariconti bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bobbiesi. Bobbiesi krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Filabozzi verovert de bal door een tackle van achteren. Filabozzi geeft een lange en hoge pass. Fusti bereikt de bal nog maar net als eerste. Fusti draait met de bal, schiet en ... Zanatta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
tardiano fc - LALAZIO 0:4

43e minuut.
Crivellaro speelt de bal door. Klungelig pakt Fusti de bal. Serenelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fusti onderschept slim de pass. Fusti haalt uit met een fantastische trap. Zanatta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mennoni is nu in balbezit. Mennoni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tardiano fc 61%, LALAZIO 39%.
tardiano fc - LALAZIO 0:4

49e minuut.
Mariconti kopt de bal weg. Fusti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mennoni rent richting de bal. Mennoni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tardiano fc - LALAZIO 0:5

53e minuut.
Annoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Annoni geeft een hoge lob. Inworp. Abbiento met een snelle inworp. Mennoni geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Cozzolino rent richting de bal. Cozzolino probeert naar een medespeler te passen. Gastaldo met een sublieme pass. Mennoni heeft problemen om de bal te vangen. Mennoni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Filabozzi passt de bal zonder na te denken. Mennoni is nu in balbezit. Fusti bereikt de bal nog maar net als eerste. Fusti haalt uit met een fantastische trap. Pestalozzi kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mennoni rent richting de bal. Mennoni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tardiano fc - LALAZIO 0:6

65e minuut.
Gastaldo passt de bal zonder na te denken. Bottari rent richting de bal. Mennoni onderschept slim de pass. Mennoni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tardiano fc - LALAZIO 0:7

68e minuut.
Abbiento rent richting de bal. Abbiento geeft de bal voor. Klungelig pakt Gastaldo de bal. Gastaldo schiet op doel. Annoni heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
tardiano fc - LALAZIO 0:8

79e minuut.
Filabozzi kopt de bal weg. Klungelig pakt Cadringher de bal. Abbiento probeert naar een medespeler te passen. Fusti is nu in balbezit. Fusti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Abbiento bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbiento speelt de bal door. Fusti rent richting de bal. Fusti haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Filabozzi passt de bal in één keer door. Bobbiesi heeft problemen om de bal te vangen. Bobbiesi probeert naar een medespeler te passen. Buttu bereikt de bal nog maar net als eerste. Buttu haalt uit met een fantastische trap. Biagioli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Filabozzi rent richting de bal. Filabozzi geeft de bal voor. Daar is Crivellaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gastaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gastaldo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tardiano fc 70%, LALAZIO 30%.
tardiano fc - LALAZIO 0:8