Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orangepool FC Drakkar
Fata Turchina II Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
27% Spel op eigen helft 73%
24 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.7 gemiddelde waardering 19.5
average Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


1e minuut.
Casamatta geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Titone de bal onder controle te krijgen. Miniccia is nu in balbezit. Mainoldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mainoldi haalt uit met een fantastische trap. Raffaldi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Titone verovert de bal door een tackle van achteren. Cincă is nu in balbezit. Cincă geeft een hoge lob. Desantis is nu in balbezit. Desantis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Titone bereikt de bal nog maar net als eerste. Casamatta onderschept slim de pass. Casamatta geeft de bal voor. Garştea rent richting de bal. Garştea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orangepool - FC Drakkar 1:0

11e minuut.
Mainoldi speelt de bal door. Desantis probeert de bal aan de voet te houden. Borsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Desantis onderschept slim de pass. Desantis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Raffaldi trapt de bal weg. Inworp. Casamatta met de inworp. Mainoldi rent richting de bal. Mainoldi geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Raffaldi met een sublieme pass. Daar is Casamatta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casamatta kopt de bal weg. Desantis is nu in balbezit. Desantis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Pensato probeert naar een medespeler te passen. Casamatta rent richting de bal. Casamatta geeft de bal voor. Garştea rent richting de bal. Garştea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Desantis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mainoldi rent richting de bal. Mainoldi passt de bal zonder na te denken. Garştea rent richting de bal. Garştea haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orangepool 26%, FC Drakkar 74%.
Orangepool - FC Drakkar 1:0

75e minuut.
Garştea rent richting de bal. Garştea draait met de bal, schiet en ... Daar is Baldessarri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Desantis bereikt de bal nog maar net als eerste. Desantis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Orangepool - FC Drakkar 2:0

78e minuut.
Cincă probeert naar een medespeler te passen. Casamatta bereikt de bal nog maar net als eerste. Casamatta geeft een hoge lob. Daar is Desantis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Desantis draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orangepool - FC Drakkar 3:0

84e minuut.
Cincă passt de bal met de wreef. Daar is Ienco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Desantis is nu in balbezit. Desantis draait met de bal, schiet en ... Raffaldi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orangepool - FC Drakkar 4:0

87e minuut.
Casamatta rent richting de bal. Casamatta speelt de bal door. Garştea is nu in balbezit. Desantis bereikt de bal nog maar net als eerste. Desantis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Doeltrap. Raffaldi trapt de bal weg van het doel. Casamatta is nu in balbezit. Casamatta schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orangepool 29%, FC Drakkar 71%.
Orangepool - FC Drakkar 4:0