Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
entella 2015 Sardegna FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.3 gemiddelde waardering 17
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Daar is Marzolini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Locati is nu in balbezit. Marzolini rent richting de bal. Locati verovert de bal door een tackle van achteren. Locati draait met de bal, schiet en ... Petrocchi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
entella 2015 - Sardegna FC 0:1

15e minuut.
Marzolini passt de bal met de wreef. Selleri is nu in balbezit. Piu onderschept slim de pass. Piu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Santececca met een snelle inworp. Appollonio bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Locati. Locati krijgt een gele kaart. Appollonio moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Appollonio kan niet meer verder spelen. Manti komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Giallonardi met de inworp. Locati rent richting de bal. Locati geeft de bal voor. Piu bereikt de bal nog maar net als eerste. Piu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: entella 2015 48%, Sardegna FC 52%.
entella 2015 - Sardegna FC 0:1

48e minuut.
Crispi geeft de bal voor. Klungelig pakt Ipocoana de bal. Ipocoana met een sublieme pass. La Torre is nu in balbezit. La Torre haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Giallonardi rent richting de bal. Giallonardi geeft een lange en hoge pass. Piu is nu in balbezit. Piu haalt uit met een fantastische trap. Petrocchi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
entella 2015 - Sardegna FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: entella 2015 50%, Sardegna FC 50%.
entella 2015 - Sardegna FC 0:2