Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
entella 2015 Orangepool
Normal Tactiek Fata Turchina II
45% Balbezit 55%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 27.9
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen average


4e minuut.
Ghigna geeft een lange en hoge pass. Tovini heeft problemen om de bal te vangen. Casamatta met een sublieme pass. Viglini rent richting de bal. Viglini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Szaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Desantis is nu in balbezit. Marzolini onderschept slim de pass. Szaj verovert de bal door een tackle van achteren. Szaj haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Pensato bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaj rent richting de bal. Viglini rent richting de bal. Viglini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Appollonio bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaj onderschept slim de pass. Viglini is nu in balbezit. Szaj rent richting de bal. Szaj draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Favre trapt de bal weg. Biagini kopt de bal weg. Szaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Viglini rent richting de bal. Viglini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Fioramonti raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. La Torre komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Casamatta geeft een hoge lob. Desantis kopt de bal weg. Appollonio heeft problemen om de bal te vangen. Szaj rent richting de bal. Szaj schiet op doel. De bal raakt de paal. Favre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Viglini bereikt de bal nog maar net als eerste. Viglini haalt uit met een fantastische trap. Favre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
entella 2015 - Orangepool 0:1

40e minuut.
Casamatta passt de bal met de wreef. Szaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaj passt de bal zonder na te denken. Viglini rent richting de bal. Viglini passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: entella 2015 83%, Orangepool 17%.
entella 2015 - Orangepool 0:1

56e minuut.
Desantis bereikt de bal nog maar net als eerste. Crispi verovert de bal door een tackle van achteren. Szaj verovert de bal door een tackle van achteren. Desantis bereikt de bal nog maar net als eerste. Desantis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Selleri trapt de bal weg. Casamatta kopt de bal weg. Szaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaj schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Klungelig pakt Desantis de bal. Desantis passt de bal zonder na te denken. Szaj rent richting de bal. Szaj schiet op doel. Favre probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Desantis is nu in balbezit. Desantis passt de bal zonder na te denken. Pensato bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaj is nu in balbezit. Szaj haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Viglini bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaj rent richting de bal. Selleri begaat een overtreding. Szaj is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Pensato neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
entella 2015 - Orangepool 0:2

80e minuut.
Biagini is nu in balbezit. Viglini verovert de bal door een tackle van achteren. Viglini speelt de bal door. Desantis rent richting de bal. Desantis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
entella 2015 - Orangepool 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: entella 2015 78%, Orangepool 22%.
entella 2015 - Orangepool 0:3