Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sardegna FC FC Drakkar
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 8
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 19.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


10e minuut.
Gobbo passt de bal zonder na te denken. Appello met een sublieme pass. Cannito is nu in balbezit. Gobbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gobbo draait met de bal, schiet en ... Annunziato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Varricchio verovert de bal door een tackle van achteren. Varricchio speelt de bal door. Martire bereikt de bal nog maar net als eerste. Gobbo is nu in balbezit. Gobbo schiet op doel. Annunziato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Gobbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gobbo probeert naar een medespeler te passen. Repetti is nu in balbezit. Repetti schiet op doel. Annunziato maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sardegna FC - FC Drakkar 0:1

21e minuut.
Gobbo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Floridia komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Varricchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Floridia verovert de bal door een tackle van achteren. Floridia passt de bal zonder na te denken. Repetti is nu in balbezit. Repetti draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sardegna FC 68%, FC Drakkar 32%.
Sardegna FC - FC Drakkar 0:1

57e minuut.
Floridia verovert de bal door een tackle van achteren. Floridia passt de bal met de wreef. Repetti rent richting de bal. Floridia bereikt de bal nog maar net als eerste. Floridia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sardegna FC - FC Drakkar 0:2

77e minuut.
Cannito passt de bal zonder na te denken. Giallonardi is nu in balbezit. Alecci tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alecci krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Patruno speelt de bal door. Cannito heeft problemen om de bal te vangen. Appello schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Appello naar de kleedkamers voor een vroege douche.

89e minuut.
Santececca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Locati bereikt de bal nog maar net als eerste. Patruno legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Locati raakt geblesseerd tijdens het duel. Locati zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sardegna FC 53%, FC Drakkar 47%.
Sardegna FC - FC Drakkar 0:2