Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sardegna FC Orangepool
Normal Tactiek Fata Turchina II
39% Balbezit 61%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 28.3
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen matig


3e minuut.
Pensato verovert de bal door een tackle van achteren. Pensato passt de bal met de wreef. Viglini rent richting de bal. Viglini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sardegna FC - Orangepool 0:1

6e minuut.
Triulcio rent richting de bal. Mainoldi onderschept slim de pass. Varricchio legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mainoldi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Pensato neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Sardegna FC - Orangepool 0:2

12e minuut.
Triulcio rent richting de bal. Mainoldi rent richting de bal. Mainoldi met een sublieme pass. Desantis rent richting de bal. Desantis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sardegna FC - Orangepool 0:3

19e minuut.
Desantis bereikt de bal nog maar net als eerste. Martire rent richting de bal. Desantis verovert de bal door een tackle van achteren. Desantis haalt uit met een fantastische trap. Annunziato werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sardegna FC - Orangepool 0:4

25e minuut.
Piu speelt de bal door. Desantis is nu in balbezit. Desantis passt de bal in één keer door. Viglini rent richting de bal. Viglini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Odoardo met de inworp. Ipocoana rent richting de bal. Viglini onderschept slim de pass. Viglini geeft een lange en hoge pass. Martire kopt de bal weg. Annunziato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mainoldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mainoldi haalt uit met een fantastische trap. Annunziato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sardegna FC - Orangepool 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sardegna FC 79%, Orangepool 21%.
Sardegna FC - Orangepool 0:5

58e minuut.
Casamatta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mainoldi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Triulcio. Triulcio krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Viglini is nu in balbezit. Viglini geeft een hoge lob. Mainoldi is nu in balbezit. Desantis bereikt de bal nog maar net als eerste. Desantis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sardegna FC - Orangepool 0:6

79e minuut.
Cannito is nu in balbezit. Desantis verovert de bal door een tackle van achteren. Desantis passt de bal zonder na te denken. Viglini bereikt de bal nog maar net als eerste. Viglini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sardegna FC - Orangepool 0:7

83e minuut.
Pensato probeert naar een medespeler te passen. Lewator rent richting de bal. Piu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Piu krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Mainoldi is nu in balbezit. Mainoldi passt de bal zonder na te denken. Viglini bereikt de bal nog maar net als eerste. Viglini draait met de bal, schiet en ... Annunziato werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sardegna FC - Orangepool 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sardegna FC 80%, Orangepool 20%.
Sardegna FC - Orangepool 0:8