Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
I raccomandati Juvenilia
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 18.2
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen hopeloos


11e minuut.
Simaz is nu in balbezit. Pizzochera rent richting de bal. Simaz verovert de bal door een tackle van achteren. Simaz schiet op doel. Na een snelle pass probeert Travaglia de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
I raccomandati - Juvenilia 0:1

44e minuut.
Perozzo is nu in balbezit. Pizzochera is nu in balbezit. Perozzo onderschept slim de pass. Perozzo haalt uit met een fantastische trap. Travaglia probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: I raccomandati 56%, Juvenilia 44%.
I raccomandati - Juvenilia 0:1

56e minuut.
Trecate bereikt de bal nog maar net als eerste. Trecate geeft een hoge lob. Balsamini is nu in balbezit. Maglione onderschept slim de pass. Maglione schiet op doel. Girotto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Govoni is nu in balbezit. Buttu rent richting de bal. Buttu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Perozzo de bal. Perozzo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Pavich heeft problemen om de bal te vangen. Pavich geeft een hoge lob. Ivancic probeert de bal aan de voet te houden. Maglione bereikt de bal nog maar net als eerste. Maglione draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Zeneri rent richting de bal. Dejoannon verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Zeneri zijn tegenspeler op de grond. Zeneri krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Balsamini is nu in balbezit. Mussner verovert de bal door een tackle van achteren. Mussner probeert naar een medespeler te passen. Maglione rent richting de bal. Maglione haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: I raccomandati 40%, Juvenilia 60%.
I raccomandati - Juvenilia 0:1