Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Drakkar I raccomandati
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 15.3
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Trecate passt de bal zonder na te denken. Magistris is nu in balbezit. Magistris probeert naar een medespeler te passen. Maglione rent richting de bal. Maglione haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Miniccia onderschept slim de pass. Gobbo speelt de bal door. Pizzochera bereikt de bal nog maar net als eerste. Repetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Repetti schiet op doel. Sena probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Dejoannon passt de bal in één keer door. Magistris is nu in balbezit. Miniccia bereikt de bal nog maar net als eerste. Magistris onderschept slim de pass. Magistris met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Ienco geeft de bal voor. Travaglia kopt de bal weg. Klungelig pakt Trecate de bal. Gobbo is nu in balbezit. Gobbo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Drakkar - I raccomandati 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Drakkar 46%, I raccomandati 54%.
FC Drakkar - I raccomandati 1:0

52e minuut.
Ienco geeft een hoge lob. Inworp. Magistris zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dejoannon is nu in balbezit. Dejoannon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Bruschio rent richting de bal. Gobbo onderschept slim de pass. Gobbo speelt de bal door. Repetti rent richting de bal. Repetti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Drakkar - I raccomandati 2:0

62e minuut.
Pavich probeert naar een medespeler te passen. Trecate rent richting de bal. Trecate passt de bal met de wreef. Dejoannon rent richting de bal. Dejoannon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Trecate passt de bal zonder na te denken. Dejoannon is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Appello. Dejoannon moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Dejoannon kan niet meer verder spelen. Airola komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Repetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Repetti geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Airola de bal. Gobbo rent richting de bal. Gobbo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Airola rent richting de bal. Miniccia verovert de bal door een tackle van achteren. Miniccia speelt de bal door. Repetti is nu in balbezit. Repetti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Drakkar 45%, I raccomandati 55%.
FC Drakkar - I raccomandati 2:0