Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dinamo Villanova FC Drakkar
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 13
5 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 20.2
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen slecht


16e minuut.
Pias met een sublieme pass. Miniccia is nu in balbezit. Met opzet legt Acerbo zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Acerbo naar de kleedkamers voor een vroege douche.

36e minuut.
Zucco kopt de bal weg. Ienco rent richting de bal. Borotto onderschept slim de pass. Borotto haalt uit met een fantastische trap. Raffaldi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Villanova - FC Drakkar 1:0

40e minuut.
Patruno geeft een hoge lob. Pias bereikt de bal nog maar net als eerste. Pias geeft de bal voor. Borotto is nu in balbezit. Borotto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Villanova 58%, FC Drakkar 42%.
Dinamo Villanova - FC Drakkar 1:0

58e minuut.
Titone met een sublieme pass. Alecci is nu in balbezit. Alecci geeft de bal voor. Repetti is nu in balbezit. Repetti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Repetti is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bovini. Repetti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Miniccia zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Filosi rent richting de bal. Filosi geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Villanova 62%, FC Drakkar 38%.
Dinamo Villanova - FC Drakkar 1:0