Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juvenilia Sardegna FC
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


3e minuut.
Triulcio rent richting de bal. Triulcio geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Claricini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moscato geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Klungelig pakt Balsamini de bal. Omacini rent richting de bal. Balsamini onderschept slim de pass. Simaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Simaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juvenilia - Sardegna FC 1:0

26e minuut.
Giallonardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Caballo begaat een overtreding. Giallonardi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cannito zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Urgu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urgu verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Santececca neemt de hoekschop.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Na een snelle pass probeert Triulcio de bal onder controle te krijgen. Moscato is nu in balbezit. Moscato passt de bal met de wreef. Balsamini rent richting de bal. Balsamini schiet op doel. Annunziato bokst de bal weg.

45e minuut.
Caballo onderschept slim de pass. Simaz rent richting de bal. Simaz probeert naar een medespeler te passen. Balsamini bereikt de bal nog maar net als eerste. Balsamini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juvenilia 42%, Sardegna FC 58%.
Juvenilia - Sardegna FC 1:0

48e minuut.
Balsamini geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Santececca met de inworp. Nappo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nappo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Nappo passt de bal met de wreef. Cannito is nu in balbezit. Cannito probeert naar een medespeler te passen. Piu is nu in balbezit. Piu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Juvenilia - Sardegna FC 1:1

69e minuut.
Zeneri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nappo rent richting de bal. Nappo met een sublieme pass. Piu rent richting de bal. Piu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Govoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Govoni geeft de bal voor. Moscato kopt de bal weg. Balsamini bereikt de bal nog maar net als eerste. Balsamini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Urgu geeft de bal voor. Varricchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Varricchio geeft een hoge lob. Piu bereikt de bal nog maar net als eerste. Piu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juvenilia 56%, Sardegna FC 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Juvenilia - Sardegna FC 1:1