Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orangepool Juvenilia
Fata Turchina II Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
27% Spel op eigen helft 73%
21 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
30.1 gemiddelde waardering 16.6
average Schieten weak
weak Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Odoardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Simaz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Odoardo raakt geblesseerd tijdens het duel. Soete zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Szaj rent richting de bal. Szaj schiet op doel. Ravanello bokst de bal weg.

19e minuut.
Viglini onderschept slim de pass. Szaj is nu in balbezit. Viglini rent richting de bal. Viglini draait met de bal, schiet en ... Ravanello werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Szaj passt de bal met de wreef. Viglini bereikt de bal nog maar net als eerste. Viglini haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Urgu de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Orangepool - Juvenilia 1:0

28e minuut.
Balsamini geeft een lange en hoge pass. Inworp. Odoardo met een snelle inworp. Pietropaolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietropaolo passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Ravanello trapt de bal weg. Pietropaolo kopt de bal weg. Daar is Claricini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szaj is nu in balbezit. Szaj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orangepool - Juvenilia 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orangepool 24%, Juvenilia 76%.
Orangepool - Juvenilia 2:0

54e minuut.
Casamatta heeft problemen om de bal te vangen. Casamatta geeft de bal voor. Odoardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Viglini rent richting de bal. Viglini schiet op doel. Ravanello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ivancic probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orangepool - Juvenilia 3:0

56e minuut.
Szaj raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Garştea komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Soete geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Govoni met een snelle inworp. Simaz rent richting de bal. Simaz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Klungelig pakt Urgu de bal. Pietropaolo rent richting de bal. Pietropaolo probeert naar een medespeler te passen. Garştea bereikt de bal nog maar net als eerste. Garştea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orangepool - Juvenilia 4:0

62e minuut.
Viglini is nu in balbezit. Viglini speelt de bal door. Garştea rent richting de bal. Garştea draait met de bal, schiet en ... Ravanello probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Orangepool - Juvenilia 5:0

71e minuut.
Zeneri is nu in balbezit. Casamatta onderschept slim de pass. Casamatta passt de bal met de wreef. Viglini bereikt de bal nog maar net als eerste. Viglini draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Casamatta passt de bal in één keer door. Pietropaolo rent richting de bal. Pietropaolo probeert naar een medespeler te passen. Viglini is nu in balbezit. Viglini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orangepool 30%, Juvenilia 70%.
Orangepool - Juvenilia 5:0