Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
entella 2015 I raccomandati
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
12.9 gemiddelde waardering 14.2
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Marzolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejoannon rent richting de bal. Dejoannon passt de bal met de wreef. Maglione is nu in balbezit. Maglione draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Trecate is nu in balbezit. Trecate passt de bal met de wreef. Tovini rent richting de bal. Magistris rent richting de bal. Magistris schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Pizzochera geeft een hoge lob. Marzolini kopt de bal weg. Klungelig pakt Fioramonti de bal. Fioramonti haalt uit met een fantastische trap. Pizzochera probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
entella 2015 - I raccomandati 1:0

15e minuut.
Dejoannon verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Appollonio zijn tegenspeler op de grond. Dejoannon is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Trecate zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Maglione bereikt de bal nog maar net als eerste. Maglione draait met de bal, schiet en ... Paal!

22e minuut.
Tovini met een snelle inworp. Marzolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Marzolini passt de bal met de wreef. Pellini rent richting de bal. Pellini schiet op doel. Sena bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Fioramonti bereikt de bal nog maar net als eerste. Trecate onderschept slim de pass. Trecate probeert naar een medespeler te passen. Maglione bereikt de bal nog maar net als eerste. Maglione haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Pizzochera geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Regolo de bal. Trecate probeert naar een medespeler te passen. Pellini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: entella 2015 57%, I raccomandati 43%.
entella 2015 - I raccomandati 1:0

60e minuut.
Marzolini probeert naar een medespeler te passen. Buttu rent richting de bal. Buttu geeft de bal voor. Maglione bereikt de bal nog maar net als eerste. Maglione schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: entella 2015 61%, I raccomandati 39%.
entella 2015 - I raccomandati 1:0