Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juvenilia FC Drakkar
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 20
zwak Schieten slecht
slecht Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen slecht


18e minuut.
Patruno passt de bal met de wreef. Filosi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Caballo. Filosi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Filosi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Ivancic geeft een lange en hoge pass. Inworp. Filosi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gobbo is nu in balbezit. Gobbo geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Miniccia passt de bal met de wreef. Balsamini rent richting de bal. Alecci maakt een afschuwelijke overtreding. Alecci krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Balsamini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ienco verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Simaz. Simaz krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Appello bereikt de bal nog maar net als eerste. Appello geeft de bal voor. Ivancic probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Repetti is nu in balbezit. Repetti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Ivancic is nu in balbezit. Claricini rent richting de bal. Gobbo onderschept slim de pass. Repetti is nu in balbezit. Repetti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juvenilia 56%, FC Drakkar 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Juvenilia - FC Drakkar 0:0

58e minuut.
Alecci onderschept slim de pass. Alecci probeert naar een medespeler te passen. Appello rent richting de bal. Gobbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gobbo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Miniccia is nu in balbezit. Miniccia passt de bal in één keer door. Balsamini bereikt de bal nog maar net als eerste. Gobbo onderschept slim de pass. Gobbo draait met de bal, schiet en ... Ravanello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Balsamini geeft een lange en hoge pass. Inworp. Alecci met de inworp. Gobbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gobbo geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Titone passt de bal met de wreef. Gobbo is nu in balbezit. Gobbo speelt de bal door. Repetti rent richting de bal. Repetti haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juvenilia 61%, FC Drakkar 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Juvenilia - FC Drakkar 0:0