Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
O Rei vai Nú Athletic Templari
Normal Tactiek daje
43% Balbezit 57%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
18.8 gemiddelde waardering 36.7
poor Schieten average
unsatisfactory Passen adequate
poor Verdedigen weak


8e minuut.
Sapena met een sublieme pass. Szwaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwaja geeft een lange en hoge pass. Opriţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Opriţa haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Nykiś probeert naar een medespeler te passen. Sipina rent richting de bal. Opriţa is nu in balbezit. Sipina rent richting de bal. Sipina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Daar is Meloni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bağatur zal de hoekschop nemen. Sipina bereikt de bal nog maar net als eerste. Sipina schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Šálka kopt de bal weg. Sapena geeft een lange en hoge pass. Szulgo kopt de bal weg. Sipina bereikt de bal nog maar net als eerste. Sipina schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Sapena geeft een hoge lob. Meloni heeft problemen om de bal te vangen. Szulgo is nu in balbezit. Szulgo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
O Rei vai Nú - Athletic Templari 0:1

28e minuut.
Bağatur met de inworp. Colombi speelt de bal door. Bağatur controleert de bal met de borst. Bağatur geeft een lange en hoge pass. Opriţa krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
O Rei vai Nú - Athletic Templari 0:2

30e minuut.
Bağatur rent richting de bal. Szulgo rent richting de bal. Bağatur rent richting de bal. Szulgo rent richting de bal. Szulgo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Sipina bereikt de bal nog maar net als eerste. Opriţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sipina is nu in balbezit. Sipina haalt uit met een fantastische trap. Meloni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
O Rei vai Nú - Athletic Templari 0:3

44e minuut.
Bağatur is nu in balbezit. Bağatur geeft de bal voor. Klungelig pakt Lisi de bal. Opriţa rent richting de bal. Opriţa draait met de bal, schiet en ... Tardivi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: O Rei vai Nú 79%, Athletic Templari 21%.
O Rei vai Nú - Athletic Templari 0:3

46e minuut.
Sipina rent richting de bal. Szulgo rent richting de bal. Szulgo met een sublieme pass. Opriţa is nu in balbezit. Opriţa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Bağatur met een snelle inworp. Opriţa rent richting de bal. Opriţa passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Sipina de bal. Sipina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
O Rei vai Nú - Athletic Templari 0:4

62e minuut.
Szulgo is nu in balbezit. Sipina is nu in balbezit. Szulgo speelt de bal door. Opriţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Opriţa haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Bağatur zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Šálka bereikt de bal nog maar net als eerste. Šálka probeert naar een medespeler te passen. Opriţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Opriţa schiet op doel. Tardivi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sipina is nu in balbezit. Sipina haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sipina maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
O Rei vai Nú - Athletic Templari 0:5

73e minuut.
Szwaja geeft de bal voor. Klungelig pakt Meloni de bal. Szulgo is nu in balbezit. Szulgo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
O Rei vai Nú - Athletic Templari 0:6

84e minuut.
Daar is Pintori, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bağatur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bağatur met een sublieme pass. Opriţa is nu in balbezit. Opriţa geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: O Rei vai Nú 79%, Athletic Templari 21%.
O Rei vai Nú - Athletic Templari 0:6