Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Athletic Templari O Rei vai Nú
daje Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
19% Spel op eigen helft 81%
28 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
38.5 gemiddelde waardering 19.1
adequate Schieten poor
adequate Passen unsatisfactory
average Verdedigen weak


1e minuut.
Sarov passt de bal zonder na te denken. Băşulescu is nu in balbezit. Băşulescu geeft een hoge lob. Sipina rent richting de bal. Sipina haalt uit met een fantastische trap. Tardivi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Karabeg probeert de bal aan de voet te houden. Sipina rent richting de bal. Estacio is nu in balbezit. Estacio schiet op doel. Tardivi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Templari - O Rei vai Nú 1:0

8e minuut.
Estacio rent richting de bal. Karabeg bereikt de bal nog maar net als eerste. Estacio speelt de bal door. Sipina is nu in balbezit. Sipina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Rondinini bereikt de bal nog maar net als eerste. Benítez verovert de bal door een tackle van achteren. Benítez passt de bal met de wreef. Karabeg is nu in balbezit. Karabeg schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Colombi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szwaja met de inworp. Benítez rent richting de bal. Benítez geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Colombi geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Osnaghi stond buitenspel. Sarov maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Sipina rent richting de bal. Sipina schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Lisi geeft de bal voor. Szwaja kopt de bal weg. Sipina rent richting de bal. Karabeg rent richting de bal. Karabeg draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Colombi kopt de bal weg. Benítez bereikt de bal nog maar net als eerste. Benítez passt de bal in één keer door. Karabeg bereikt de bal nog maar net als eerste. Karabeg draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Rondinini geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Benítez met een snelle inworp. Sarov is nu in balbezit. Sarov geeft de bal voor. Tardivi bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Băşulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Băşulescu passt de bal met de wreef. Sarov heeft problemen om de bal te vangen. Sarov geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lisi de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Inworp. Benítez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sarov heeft problemen om de bal te vangen. Sarov geeft een hoge lob. Karabeg maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Templari - O Rei vai Nú 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athletic Templari 23%, O Rei vai Nú 77%.
Athletic Templari - O Rei vai Nú 2:0

46e minuut.
Karabeg raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

56e minuut.
Pintori onderschept slim de pass. Sarov is nu in balbezit. Sarov passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sipina de bal. Sipina draait met de bal, schiet en ... Tardivi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Templari - O Rei vai Nú 3:0

59e minuut.
Daar is Picolli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benítez bereikt de bal nog maar net als eerste. Benítez speelt de bal door. Estacio is nu in balbezit. Estacio schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Benítez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapena rent richting de bal. Sapena passt de bal in één keer door. Sipina rent richting de bal. Sipina haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Klungelig pakt Meloni de bal. Estacio is nu in balbezit. Meloni rent richting de bal. Estacio bereikt de bal nog maar net als eerste. Estacio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Benítez zal de hoekschop nemen. Estacio maakt een snoekduik en kopt de bal. Sipina is nu in balbezit. Sipina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Templari - O Rei vai Nú 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athletic Templari 15%, O Rei vai Nú 85%.
Athletic Templari - O Rei vai Nú 4:0