Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Godo hellas97
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 14.9
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Felino trapt de bal weg van het doel. Cartolano controleert de bal met de borst. Cartolano passt de bal met de wreef. Carmignani rent richting de bal. Carmignani haalt uit met een fantastische trap. Felino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Bottiglio is nu in balbezit. Bottiglio geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Viotti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cartolano geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Sturiale kopt de bal weg. Cartolano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mortaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Benetello is nu in balbezit. Benetello schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Manfroni geeft een hoge lob. Azzalin bereikt de bal nog maar net als eerste. Azzalin geeft een lange en hoge pass. Quirino rent richting de bal. Quirino haalt uit met een fantastische trap. De Matteo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Klungelig pakt Manfroni de bal. Viotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Viotti geeft de bal voor. Cartolano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cartolano schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Felino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Godo - hellas97 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Godo 39%, hellas97 61%.
F.C. Godo - hellas97 1:0

48e minuut.
Biosa geeft een lange en hoge pass. Mortaro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Benetello is nu in balbezit. Quirino rent richting de bal. Quirino schiet op doel. De Matteo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Klungelig pakt Benetello de bal. Benetello speelt de bal door. Carmignani rent richting de bal. Carmignani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Godo - hellas97 2:0

56e minuut.
Delugan passt de bal in één keer door. Devizzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cartolano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cartolano schiet op doel. Bottiglio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Vidali raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Faganelli komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Baccari met een sublieme pass. Mortaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mortaro probeert naar een medespeler te passen. Carmignani rent richting de bal. Carmignani schiet op doel. Felino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Baccari bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruccu verovert de bal door een tackle van achteren. Cruccu passt de bal in één keer door. Carmignani bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmignani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Godo 43%, hellas97 57%.
F.C. Godo - hellas97 2:0