Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hellas97 Sempre Orzo
Normal Tactiek Aro - 4-3-3
37% Balbezit 63%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 27.4
waardeloos Schieten matig
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


3e minuut.
Dera is nu in balbezit. Dera geeft een lange en hoge pass. Babák is nu in balbezit. Bublica rent richting de bal. Bublica schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Felino trapt de bal weg. Na een snelle pass probeert Biosa de bal onder controle te krijgen. Verda is nu in balbezit. Dzieniszewski onderschept slim de pass. Dzieniszewski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Babák rent richting de bal. Dzieniszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzieniszewski schiet op doel. Felino maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Verda is nu in balbezit. Verda geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bublica geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bottiglio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dzieniszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzieniszewski draait met de bal, schiet en ... Bottiglio probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
hellas97 - Sempre Orzo 0:1

14e minuut.
Bublica passt de bal met de wreef. Daar is Dzieniszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bublica is nu in balbezit. Bublica schiet op doel. Felino werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

15e minuut.
Babák rent richting de bal. Bublica bereikt de bal nog maar net als eerste. Bublica passt de bal zonder na te denken. Dzieniszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzieniszewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
hellas97 - Sempre Orzo 0:2

17e minuut.
Tacchi geeft een lange en hoge pass. Daar is Chárry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bublica bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzieniszewski is nu in balbezit. Dzieniszewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Babák met een sublieme pass. Dzieniszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bublica is nu in balbezit. Bublica schiet op doel. Felino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
hellas97 - Sempre Orzo 0:3

26e minuut.
Picca rent richting de bal. Dzieniszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Verda begaat een overtreding. Verda krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Dera passt de bal met de wreef. Babák heeft problemen om de bal te vangen. Babák passt de bal in één keer door. Dzieniszewski is nu in balbezit. Dzieniszewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Mastrorocco is nu in balbezit. Trică verovert de bal door een tackle van achteren. Bublica bereikt de bal nog maar net als eerste. Bublica haalt uit met een fantastische trap. Picca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Felino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Dera rent richting de bal. Bublica rent richting de bal. Bublica passt de bal zonder na te denken. Dzieniszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzieniszewski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
hellas97 - Sempre Orzo 0:4

39e minuut.
Felino probeert naar een medespeler te passen. Babák is nu in balbezit. Babák passt de bal zonder na te denken. Dzieniszewski rent richting de bal. Dzieniszewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hellas97 81%, Sempre Orzo 19%.
hellas97 - Sempre Orzo 0:4

47e minuut.
Daar is Trică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bublica rent richting de bal. Bublica passt de bal in één keer door. Dzieniszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzieniszewski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
hellas97 - Sempre Orzo 0:5

50e minuut.
Dera bereikt de bal nog maar net als eerste. Verda probeert naar een medespeler te passen. Bublica is nu in balbezit. Dzieniszewski rent richting de bal. Dzieniszewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
hellas97 - Sempre Orzo 0:6

55e minuut.
Babák met een sublieme pass. Daar is Dzieniszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bublica bereikt de bal nog maar net als eerste. Bublica schiet op doel. Klungelig pakt Picca de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hellas97 - Sempre Orzo 0:7

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tacchi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Verda kan de bal niet met de borst controleren. Dzieniszewski is nu in balbezit. Dzieniszewski draait met de bal, schiet en ... Felino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Klungelig pakt Chárry de bal. Bublica is nu in balbezit. Chárry met een sublieme pass. Dzieniszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzieniszewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Dera rent richting de bal. Tacchi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bublica. Bublica krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Benetello rent richting de bal. Morfonios verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Chárry de bal. Bublica is nu in balbezit. Bublica schiet op doel. Felino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hellas97 72%, Sempre Orzo 28%.
hellas97 - Sempre Orzo 0:7