Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
francyfootball Athletic Templari
Normal Tactiek daje
46% Balbezit 54%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 36
zwak Schieten matig
zwak Passen goed
slecht Verdedigen matig


1e minuut.
Fulici is nu in balbezit. Fulici passt de bal zonder na te denken. Merlo heeft problemen om de bal te vangen. Natal is nu in balbezit. Natal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Sapena geeft een hoge lob. Maraldo kopt de bal weg. Tarricone heeft problemen om de bal te vangen. Jagodzki rent richting de bal. Jagodzki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Natal rent richting de bal. Natal met een sublieme pass. Lepicheo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jagodzki rent richting de bal. Jagodzki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
francyfootball - Athletic Templari 0:1

13e minuut.
Maraldo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jagodzki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Natal is nu in balbezit. Natal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Curioni rent richting de bal. Šálka onderschept slim de pass. Šálka probeert naar een medespeler te passen. Jagodzki is nu in balbezit. Jagodzki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Natal speelt de bal door. Jagodzki is nu in balbezit. Jagodzki schiet op doel. Massironi probeert wanhopig de bal te grijpen. Basile onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
francyfootball - Athletic Templari 0:2

30e minuut.
Ronchi met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bağatur met de inworp. Klungelig pakt Šálka de bal. Šálka geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
francyfootball - Athletic Templari 0:3

34e minuut.
Curioni rent richting de bal. Curioni geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šálka met een snelle inworp. Bağatur geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Tarricone probeert naar een medespeler te passen. Lepicheo is nu in balbezit. Natal is nu in balbezit. Natal draait met de bal, schiet en ... Massironi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
francyfootball - Athletic Templari 0:4

38e minuut.
Tarricone bereikt de bal nog maar net als eerste. Šálka onderschept slim de pass. Šálka probeert naar een medespeler te passen. Natal bereikt de bal nog maar net als eerste. Natal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
francyfootball - Athletic Templari 0:5

42e minuut.
Bağatur speelt de bal door. Natal is nu in balbezit. Natal passt de bal zonder na te denken. Jagodzki is nu in balbezit. Jagodzki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Bağatur bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronchi verovert de bal door een tackle van achteren. Ronchi passt de bal met de wreef. Jagodzki is nu in balbezit. Jagodzki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: francyfootball 81%, Athletic Templari 19%.
francyfootball - Athletic Templari 0:5

47e minuut.
Merlo rent richting de bal. Natal onderschept slim de pass. Natal met een sublieme pass. Jagodzki rent richting de bal. Jagodzki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
francyfootball - Athletic Templari 0:6

48e minuut.
Fulici rent richting de bal. Lepicheo rent richting de bal. Lepicheo passt de bal met de wreef. Natal rent richting de bal. Natal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
francyfootball - Athletic Templari 0:7

52e minuut.
Lo Buglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwaja verovert de bal door een tackle van achteren. Szwaja met een sublieme pass. Bağatur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bağatur geeft een hoge lob. Massironi bokst de bal weg.

53e minuut.
Klungelig pakt Lo Buglio de bal. Sapena rent richting de bal. Sapena passt de bal zonder na te denken. Natal rent richting de bal. Natal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
francyfootball - Athletic Templari 0:8

62e minuut.
Bağatur kopt de bal weg. Klungelig pakt Sapena de bal. Sapena speelt de bal door. Jagodzki rent richting de bal. Jagodzki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

70e minuut.
Bağatur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bağatur geeft een hoge lob. Klungelig pakt Merlo de bal. Natal rent richting de bal. Natal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
francyfootball - Athletic Templari 0:9

76e minuut.
Curioni geeft een lange en hoge pass. Šálka controleert de bal met de borst. Šálka met een sublieme pass. Natal is nu in balbezit. Natal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Jagodzki is nu in balbezit. Natal rent richting de bal. Jagodzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Jagodzki draait met de bal, schiet en ... Natal probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: francyfootball 74%, Athletic Templari 26%.
francyfootball - Athletic Templari 0:9