Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-27 18:54
  • Competitiewedstrijd: Eccellenza.055 [del]
  • Stadion: Azkaban
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 15875
Athletic Templari francyfootball
daje Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
23% Spel op eigen helft 77%
27 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
35.6 gemiddelde waardering 18.8
adequate Schieten weak
adequate Passen poor
average Verdedigen poor


4e minuut.
Sarov rent richting de bal. Sarov passt de bal met de wreef. Karabeg is nu in balbezit. Sipina rent richting de bal. Sipina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Templari - francyfootball 1:0

10e minuut.
Sarov rent richting de bal. Sarov geeft de bal voor. Basile controleert de bal met de borst. Sipina rent richting de bal. Sipina draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Sapena geeft de bal voor. Karabeg bereikt de bal nog maar net als eerste. Karabeg passt de bal zonder na te denken. Sipina is nu in balbezit. Sipina schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sarov met een snelle inworp. Benítez probeert naar een medespeler te passen. Karabeg bereikt de bal nog maar net als eerste. Karabeg draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Merlo is nu in balbezit. Karabeg verovert de bal door een tackle van achteren. Karabeg passt de bal met de wreef. Estacio is nu in balbezit. Estacio schiet op doel. Massironi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Templari - francyfootball 2:0

22e minuut.
Szwaja geeft de bal voor. Sipina heeft problemen om de bal te vangen. Sipina passt de bal met de wreef. Sarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarov geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Templari - francyfootball 3:0

25e minuut.
Karabeg is nu in balbezit. Estacio is nu in balbezit. Karabeg bereikt de bal nog maar net als eerste. Karabeg schiet op doel. Massironi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Templari - francyfootball 4:0

31e minuut.
Sarov met een sublieme pass. Karabeg rent richting de bal. Merlo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Karabeg is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Karabeg neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Maraldo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sarov met de inworp. Karabeg bereikt de bal nog maar net als eerste. Karabeg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Templari - francyfootball 5:0

35e minuut.
Estacio rent richting de bal. Palmisciano begaat een overtreding. Estacio raakt geblesseerd tijdens het duel. Jonen zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Merlo de bal. Sipina bereikt de bal nog maar net als eerste. Sipina haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Karabeg rent richting de bal. Sipina is nu in balbezit. Estacio rent richting de bal. Karabeg rent richting de bal. Karabeg draait met de bal, schiet en ... Paal!

44e minuut.
Sapena speelt de bal door. Sarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarov geeft de bal voor. Sipina bereikt de bal nog maar net als eerste. Sipina schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Lo Buglio kopt de bal weg. Sarov rent richting de bal. Sarov geeft een lange en hoge pass. Estacio rent richting de bal. Estacio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athletic Templari 26%, francyfootball 74%.
Athletic Templari - francyfootball 5:0

49e minuut.
Benítez rent richting de bal. Benítez geeft een hoge lob. Massironi speelt de bal door. Sapena geeft de bal voor. Sipina springt en kopt de bal. Massironi bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Jonen probeert naar een medespeler te passen. Sarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarov speelt de bal door. Sipina bereikt de bal nog maar net als eerste. Sipina haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Pezzera is nu in balbezit. Sapena verovert de bal door een tackle van achteren. Sapena speelt de bal door. Sipina bereikt de bal nog maar net als eerste. Sipina haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Mutino met een snelle inworp. Benítez geeft een lange en hoge pass. Sipina kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Estacio de bal onder controle te krijgen. Estacio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Benítez bereikt de bal nog maar net als eerste. Benítez passt de bal in één keer door. Estacio rent richting de bal. Estacio draait met de bal, schiet en ... Basile probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sipina bereikt de bal nog maar net als eerste. Sipina schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Templari - francyfootball 6:0

75e minuut.
Jonen controleert de bal met de borst. Jonen passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Estacio de bal. Sipina is nu in balbezit. Sipina haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Maraldo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sarov met de inworp. Karabeg bereikt de bal nog maar net als eerste. Karabeg geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Massironi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athletic Templari 21%, francyfootball 79%.
Athletic Templari - francyfootball 6:0