Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hellas97 EasyJet Nap
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 15.2
hopeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen hopeloos


20e minuut.
Tuccio rent richting de bal. Tuccio haalt uit met een fantastische trap. Picca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brianta bereikt de bal nog maar net als eerste. Brianta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Ridolfo passt de bal zonder na te denken. Biosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Biosa speelt de bal door. Klungelig pakt Verda de bal. Verda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
hellas97 - EasyJet Nap 1:0

40e minuut.
Baccari probeert naar een medespeler te passen. Gabbianelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabbianelli speelt de bal door. Brianta bereikt de bal nog maar net als eerste. Brianta draait met de bal, schiet en ... Felino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Na een snelle pass probeert Baccari de bal onder controle te krijgen. Brianta is nu in balbezit. Brianta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Verda raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vitagliani komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Brianta is nu in balbezit. Ridolfo rent richting de bal. Baccari is nu in balbezit. Ridolfo verovert de bal door een tackle van achteren. Ridolfo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hellas97 54%, EasyJet Nap 46%.
hellas97 - EasyJet Nap 1:0

53e minuut.
Boca heeft problemen om de bal te vangen. Benetello rent richting de bal. Benetello probeert naar een medespeler te passen. Vitagliani rent richting de bal. Vitagliani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Baccari raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gubana komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Vitagliani rent richting de bal. Gherardini is nu in balbezit. Moschini rent richting de bal. Benetello verovert de bal door een tackle van achteren. Benetello schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
hellas97 - EasyJet Nap 2:0

56e minuut.
Ridolfo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ridolfo passt de bal zonder na te denken. Valente probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vitagliani is nu in balbezit. Vitagliani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
hellas97 - EasyJet Nap 3:0

78e minuut.
Bottiglio speelt de bal door. Picca bereikt de bal nog maar net als eerste. Brianta rent richting de bal. Brianta haalt uit met een fantastische trap. Felino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hellas97 - EasyJet Nap 3:1

85e minuut.
Gabbianelli onderschept slim de pass. Devizzi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gabbianelli. Gabbianelli krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hellas97 34%, EasyJet Nap 66%.
hellas97 - EasyJet Nap 3:1