Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sempre Orzo RealAgropoli
Aro - 4-3-3 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
23% Spel op eigen helft 77%
32 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.5 gemiddelde waardering 17.4
average Schieten average
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


6e minuut.
Babák passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bublica de bal. Tovini speelt de bal door. Selleri is nu in balbezit. Selleri geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Klungelig pakt Babák de bal. Bublica bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandrini is nu in balbezit. Dzieniszewski is nu in balbezit. Dzieniszewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sempre Orzo - RealAgropoli 1:0

12e minuut.
Dera bereikt de bal nog maar net als eerste. Dera geeft de bal voor. Dzieniszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzieniszewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sempre Orzo - RealAgropoli 2:0

16e minuut.
Querques zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sandrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bublica onderschept slim de pass. Dzieniszewski is nu in balbezit. Dzieniszewski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Dzieniszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bublica bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzieniszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bublica bereikt de bal nog maar net als eerste. Bublica draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sempre Orzo - RealAgropoli 3:0

24e minuut.
Tovini kopt de bal weg. Babák probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bublica rent richting de bal. Dzieniszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzieniszewski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Dera bereikt de bal nog maar net als eerste. Dera passt de bal zonder na te denken. Babák bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzieniszewski rent richting de bal. Dzieniszewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sempre Orzo - RealAgropoli 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sempre Orzo 18%, RealAgropoli 82%.
Sempre Orzo - RealAgropoli 4:0

47e minuut.
Dera verovert de bal door een tackle van achteren. Dzieniszewski is nu in balbezit. Dzieniszewski passt de bal in één keer door. Bublica is nu in balbezit. Bublica haalt uit met een fantastische trap. Gorrara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dzieniszewski rent richting de bal. Dzieniszewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Babák rent richting de bal. Babák passt de bal zonder na te denken. Sandrini is nu in balbezit. Bublica is nu in balbezit. Bublica haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Bublica bereikt de bal nog maar net als eerste. Bublica passt de bal zonder na te denken. Querques rent richting de bal. Dzieniszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Dzieniszewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Bublica bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzieniszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandrini verovert de bal door een tackle van achteren. Bublica is nu in balbezit. Bublica haalt uit met een fantastische trap. Gorrara bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sempre Orzo 27%, RealAgropoli 73%.
Sempre Orzo - RealAgropoli 4:0