Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Athletic Templari spacca ossa
daje Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
20% Spel op eigen helft 80%
33 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
35.7 gemiddelde waardering 15.9
matig Schieten matig
goed Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Sipina is nu in balbezit. Opriţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Traverso legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Opriţa raakt geblesseerd tijdens het duel. Szulgo legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Templari - spacca ossa 1:0

8e minuut.
Vincenzo trapt de bal weg van het doel. Bağatur kopt de bal weg. Opriţa heeft problemen om de bal te vangen. Szulgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulgo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Bağatur verovert de bal door een tackle van achteren. Bağatur geeft de bal voor. Daar is Opriţa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sipina bereikt de bal nog maar net als eerste. Sipina draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Szwaja is nu in balbezit. Sipina rent richting de bal. Vigo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vigo krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Opriţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Ingarao ... Strafschop! Opriţa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Opriţa kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Vincenzo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Templari - spacca ossa 2:0

24e minuut.
Szulgo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sipina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Opriţa is nu in balbezit. Sipina is nu in balbezit. Sipina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Templari - spacca ossa 3:0

28e minuut.
Szwaja is nu in balbezit. Šálka met een sublieme pass. Sapena met een sublieme pass. Sipina is nu in balbezit. Sipina schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Sipina passt de bal met de wreef. Szulgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulgo passt de bal met de wreef. Opriţa rent richting de bal. Opriţa draait met de bal, schiet en ... Vincenzo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Opriţa onderschept slim de pass. Opriţa passt de bal zonder na te denken. Szulgo rent richting de bal. Szulgo draait met de bal, schiet en ... Vincenzo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Templari - spacca ossa 4:0

35e minuut.
Sapena passt de bal met de wreef. Băşulescu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bertelli de bal. Szulgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulgo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Traverso speelt de bal door. Ingarao bereikt de bal nog maar net als eerste. Opriţa onderschept slim de pass. Sipina bereikt de bal nog maar net als eerste. Sipina geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Templari - spacca ossa 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athletic Templari 23%, spacca ossa 77%.
Athletic Templari - spacca ossa 5:0

50e minuut.
Sipina geeft de bal voor. Vincenzo met een sublieme pass. Šálka kopt de bal weg. Opriţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Opriţa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Klungelig pakt Sipina de bal. Szulgo rent richting de bal. Szulgo passt de bal zonder na te denken. Opriţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Opriţa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Vincenzo trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šálka met de inworp. Bağatur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bağatur geeft de bal voor. Vincenzo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Sapena met een sublieme pass. Bağatur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bağatur met een sublieme pass. Szulgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulgo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Templari - spacca ossa 6:0

60e minuut.
Daar is Bertelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Opriţa rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Šálka neemt de hoekschop. Sipina maakt een snoekduik en kopt de bal. Vincenzo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Bertelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szulgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulgo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Templari - spacca ossa 7:0

64e minuut.
Dolfini geeft een lange en hoge pass. Sapena rent richting de bal. Sapena probeert naar een medespeler te passen. Opriţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Opriţa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Opriţa rent richting de bal. Opriţa speelt de bal door. Vincenzo bokst de bal weg.

67e minuut.
Brutti is nu in balbezit. Šálka onderschept slim de pass. Šálka geeft de bal voor. Vigo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Opriţa maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Traverso rent richting de bal. Sipina verovert de bal door een tackle van achteren. Sipina passt de bal met de wreef. Szulgo rent richting de bal. Szulgo haalt uit met een fantastische trap. Vincenzo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Templari - spacca ossa 8:0

72e minuut.
Šálka rent richting de bal. Šálka met een sublieme pass. Sipina is nu in balbezit. Sipina haalt uit met een fantastische trap. Vincenzo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Templari - spacca ossa 9:0

74e minuut.
Brutti rent richting de bal. Szwaja onderschept slim de pass. Szwaja geeft een lange en hoge pass. Daar is Sipina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sipina draait met de bal, schiet en ... Vincenzo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Templari - spacca ossa 10:0

76e minuut.
Dolfini is nu in balbezit. Dolfini geeft een hoge lob. Bağatur met een sublieme pass. Klungelig pakt Opriţa de bal. Šálka geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bağatur zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sipina probeert de bal met de borst te controleren. Sipina draait met de bal, schiet en ... Vincenzo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Templari - spacca ossa 11:0

82e minuut.
Šálka met een sublieme pass. Bertelli rent richting de bal. Sipina verovert de bal door een tackle van achteren. Szulgo is nu in balbezit. Szulgo draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Šálka passt de bal in één keer door. Opriţa is nu in balbezit. Barelli begaat een overtreding. Opriţa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Šálka neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Barelli trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šálka met de inworp. Bağatur is nu in balbezit. Bağatur passt de bal zonder na te denken. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athletic Templari 18%, spacca ossa 82%.
Athletic Templari - spacca ossa 11:0