Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
spacca ossa Athletic Templari
Normal Tactiek daje
43% Balbezit 57%
78% Spel op eigen helft 22%
2 Doelpogingen 26
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.1 gemiddelde waardering 37.7
weak Schieten adequate
unsatisfactory Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen weak


5e minuut.
Sarov geeft een hoge lob. Iommi probeert de bal aan de voet te houden. Karabeg bereikt de bal nog maar net als eerste. Estacio is nu in balbezit. Estacio haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
spacca ossa - Athletic Templari 0:1

10e minuut.
Inworp. Benítez met een snelle inworp. Sarov speelt de bal door. Karabeg bereikt de bal nog maar net als eerste. Karabeg schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Sarov heeft problemen om de bal te vangen. Benítez geeft een lange en hoge pass. Estacio rent richting de bal. Sipina is nu in balbezit. Sipina haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Benítez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sarov met een sublieme pass. Karabeg rent richting de bal. Karabeg haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
spacca ossa - Athletic Templari 0:2

41e minuut.
Daar is Brutti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Băşulescu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Brutti raakt geblesseerd tijdens het duel. Caverzaghi neemt de penalty, wat een uithaal! Homoţescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
spacca ossa - Athletic Templari 1:2

41e minuut.
Sapena is nu in balbezit. Sapena passt de bal zonder na te denken. Benítez met een sublieme pass. Karabeg bereikt de bal nog maar net als eerste. Karabeg schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Benítez passt de bal zonder na te denken. Daar is Karabeg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sipina is nu in balbezit. Estacio is nu in balbezit. Estacio draait met de bal, schiet en ... Vincenzo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Benítez speelt de bal door. Sipina rent richting de bal. Iommi verovert de bal door een tackle van achteren. Karabeg onderschept slim de pass. Karabeg schiet op doel. Vincenzo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: spacca ossa 79%, Athletic Templari 21%.
spacca ossa - Athletic Templari 1:2

57e minuut.
Sipina met een sublieme pass. Karabeg bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Barelli ... Strafschop! Karabeg is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Estacio legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
spacca ossa - Athletic Templari 1:3

60e minuut.
Sipina onderschept slim de pass. Sipina passt de bal met de wreef. Karabeg rent richting de bal. Karabeg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
spacca ossa - Athletic Templari 1:4

70e minuut.
Caverzaghi is nu in balbezit. Sapena verovert de bal door een tackle van achteren. Sapena geeft een hoge lob. Sipina rent richting de bal. Sipina draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Iommi geeft de bal voor. Inworp. Sarov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karabeg rent richting de bal. Karabeg schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Na een snelle pass probeert Bertelli de bal onder controle te krijgen. Karabeg is nu in balbezit. Karabeg passt de bal in één keer door. Estacio rent richting de bal. Estacio schiet op doel. Vincenzo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Benítez met een sublieme pass. Sipina rent richting de bal. Estacio is nu in balbezit. Karabeg rent richting de bal. Karabeg haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: spacca ossa 77%, Athletic Templari 23%.
spacca ossa - Athletic Templari 1:4