Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Godo EasyJet Nap
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 14.9
poor Schieten hopeless
hopeless Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Gheno passt de bal in één keer door. Vidali rent richting de bal. Turini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Turini krijgt een gele kaart. Vidali raakt geblesseerd tijdens het duel. Cruccu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Boca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zuffada bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuffada schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Cruccu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruccu speelt de bal door. Zuffada bereikt de bal nog maar net als eerste. Cartolano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cartolano schiet op doel. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Moschini geeft de bal voor. Daar is Mortaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mortaro geeft een lange en hoge pass. Zuffada is nu in balbezit. Zuffada schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Dublo Gagliardi geeft de bal voor. Moschini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruccu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Cruccu naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Godo 50%, EasyJet Nap 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. Godo - EasyJet Nap 0:0

47e minuut.
Moschini bereikt de bal nog maar net als eerste. Moschini passt de bal in één keer door. Brianta is nu in balbezit. Brianta schiet op doel. Na een snelle pass probeert Traverso de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Moschini met een sublieme pass. Turini heeft problemen om de bal te vangen. Torresani bereikt de bal nog maar net als eerste. Turini is nu in balbezit. Turini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Dublo Gagliardi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Turini bereikt de bal nog maar net als eerste. Turini met een sublieme pass. Moschini bereikt de bal nog maar net als eerste. Moschini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Torresani trapt de bal weg van het doel. Cartolano bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheno tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gheno krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Delugan rent richting de bal. Delugan geeft de bal voor. Zuffada heeft problemen om de bal te vangen. Cartolano is nu in balbezit. Cartolano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Zuffada is nu in balbezit. Boca rent richting de bal. Zuffada tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Boca raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

66e minuut.
Mortaro raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Missaglia komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Moschini passt de bal met de wreef. Cartolano heeft problemen om de bal te vangen. Cartolano passt de bal in één keer door. Turini is nu in balbezit. Turini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Zuffada is nu in balbezit. Zuffada haalt uit met een fantastische trap. Antonucci probeert de bal aan de voet te houden. Viotti is nu in balbezit. Viotti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Godo 46%, EasyJet Nap 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. Godo - EasyJet Nap 0:0