Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hellas97 Athletic Templari
Normal Tactiek daje
44% Balbezit 56%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
14.3 gemiddelde waardering 37.4
unsatisfactory Schieten average
unsatisfactory Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Sipina passt de bal zonder na te denken. Szulgo rent richting de bal. Opriţa rent richting de bal. Opriţa schiet op doel. Felino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
hellas97 - Athletic Templari 0:1

4e minuut.
Šálka rent richting de bal. Šálka passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sipina de bal. Sipina passt de bal zonder na te denken. Opriţa rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hellas97 - Athletic Templari 0:2

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šálka met een snelle inworp. Bağatur geeft een lange en hoge pass. Szulgo is nu in balbezit. Szulgo haalt uit met een fantastische trap. Felino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Daar is Devizzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šálka bereikt de bal nog maar net als eerste. Šálka passt de bal zonder na te denken. Opriţa rent richting de bal. Opriţa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
hellas97 - Athletic Templari 0:3

16e minuut.
Biosa rent richting de bal. Szwaja onderschept slim de pass. Szwaja passt de bal zonder na te denken. Opriţa rent richting de bal. Opriţa geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Na een snelle pass probeert Szulgo de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
hellas97 - Athletic Templari 0:4

23e minuut.
Biosa kopt de bal weg. Benetello rent richting de bal. Szwaja tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szwaja krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Bağatur kopt de bal weg. Szulgo kan de bal niet met de borst controleren. Szulgo met een sublieme pass. Sipina heeft problemen om de bal te vangen. Sipina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
hellas97 - Athletic Templari 0:5

30e minuut.
Bağatur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bağatur geeft een hoge lob. Opriţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Opriţa schiet op doel. Felino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hellas97 - Athletic Templari 0:6

34e minuut.
Szwaja geeft een hoge lob. Opriţa kopt de bal weg. Szulgo rent richting de bal. Szulgo schiet op doel. Felino werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hellas97 79%, Athletic Templari 21%.
hellas97 - Athletic Templari 0:6

51e minuut.
Biosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Šálka onderschept slim de pass. Šálka met een sublieme pass. Szulgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulgo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Tacchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tacchi passt de bal zonder na te denken. Inworp. Šálka met een snelle inworp. Bağatur geeft een hoge lob. Felino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Opriţa is nu in balbezit. Tacchi begaat een overtreding. Opriţa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Šálka komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
hellas97 - Athletic Templari 0:7

64e minuut.
Bağatur passt de bal zonder na te denken. Szulgo is nu in balbezit. Opriţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Opriţa schiet op doel. Felino probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Tacchi geeft de bal voor. Manfroni kopt de bal weg. Devizzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulgo onderschept slim de pass. Szulgo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Băşulescu probeert naar een medespeler te passen. Bağatur geeft een hoge lob. Opriţa kopt de bal weg. Szulgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulgo draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
hellas97 - Athletic Templari 0:8

74e minuut.
Szulgo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bağatur met een sublieme pass. Opriţa is nu in balbezit. Szulgo rent richting de bal. Szulgo haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
hellas97 - Athletic Templari 0:9

77e minuut.
Nykiś onderschept slim de pass. Nykiś geeft een lange en hoge pass. Sipina heeft problemen om de bal te vangen. Szulgo is nu in balbezit. Szulgo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
hellas97 - Athletic Templari 0:10

80e minuut.
Szulgo krijgt zijn hoofd ertegen. Szulgo bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bağatur neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sipina rent richting de bal. Sipina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
hellas97 - Athletic Templari 0:11

89e minuut.
Sipina schiet op doel. Picca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szulgo is nu in balbezit. Szulgo schiet op doel. Felino maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

90e minuut.
Šálka geeft een hoge lob. Bottiglio heeft problemen om de bal te vangen. Sipina is nu in balbezit. Sipina schiet op doel. Felino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hellas97 - Athletic Templari 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hellas97 80%, Athletic Templari 20%.
hellas97 - Athletic Templari 0:12