Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Athletic Templari hellas97
daje Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
14% Spel op eigen helft 86%
46 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
35.7 gemiddelde waardering 16
good Schieten poor
adequate Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Manfroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Karabeg verovert de bal door een tackle van achteren. Karabeg probeert naar een medespeler te passen. Szulgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulgo haalt uit met een fantastische trap. Felino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bottiglio heeft problemen om de bal te vangen. Sipina rent richting de bal. Sipina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Felino trapt de bal weg van het doel. Sapena rent richting de bal. Sapena probeert naar een medespeler te passen. Karabeg rent richting de bal. Karabeg haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

4e minuut.
Sipina bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulgo rent richting de bal. Karabeg rent richting de bal. Sipina is nu in balbezit. Sipina draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Devizzi is nu in balbezit. Devizzi speelt de bal door. Szulgo rent richting de bal. Szulgo draait met de bal, schiet en ... Paal!

9e minuut.
Jonen met een snelle inworp. Benítez is nu in balbezit. Benítez passt de bal in één keer door. Karabeg bereikt de bal nog maar net als eerste. Karabeg schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Inworp. Benítez met de inworp. Sarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarov geeft een lange en hoge pass. Sipina rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Sarov neemt de hoekschop. Sipina maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Tacchi de bal. Szulgo rent richting de bal. Szulgo schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Templari - hellas97 1:0

21e minuut.
Sipina verovert de bal door een tackle van achteren. Karabeg heeft problemen om de bal te vangen. Sipina is nu in balbezit. Szulgo rent richting de bal. Szulgo haalt uit met een fantastische trap. Felino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Karabeg bereikt de bal nog maar net als eerste. Karabeg draait met de bal, schiet en ... Picca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Templari - hellas97 2:0

22e minuut.
Benítez rent richting de bal. Sarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarov speelt de bal door. Sipina rent richting de bal. Sipina draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Baccari probeert de bal met de borst te controleren. Sipina is nu in balbezit. Devizzi begaat een overtreding. Devizzi krijgt een gele kaart. Sipina is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jonen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Szulgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Szulgo is nu in balbezit. Szulgo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Azzalin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mastrorocco komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Szulgo heeft problemen om de bal te vangen. Szulgo geeft de bal voor. Karabeg rent richting de bal. Karabeg haalt uit met een fantastische trap. Felino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Bottiglio speelt de bal door. Devizzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Devizzi passt de bal zonder na te denken. Karabeg is nu in balbezit. Karabeg haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Klungelig pakt Tacchi de bal. Karabeg rent richting de bal. Sipina bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulgo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Templari - hellas97 3:0

37e minuut.
Szulgo geeft een lange en hoge pass. Biosa rent richting de bal. Biosa probeert naar een medespeler te passen. Szulgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulgo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Doeltrap. Felino trapt de bal weg. Manfroni kopt de bal weg. Karabeg rent richting de bal. Karabeg draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Felino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Karabeg rent richting de bal. Karabeg passt de bal in één keer door. Sipina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Karabeg rent richting de bal. Karabeg draait met de bal, schiet en ... Felino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Benítez bereikt de bal nog maar net als eerste. Benítez geeft de bal voor. Szulgo kopt de bal weg. Sipina rent richting de bal. Sipina draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Picca heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Templari - hellas97 4:0

44e minuut.
Szulgo rent richting de bal. Szulgo passt de bal in één keer door. Sipina rent richting de bal. Sipina schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athletic Templari 17%, hellas97 83%.
Athletic Templari - hellas97 4:0

46e minuut.
Picca geeft een hoge lob. Inworp. Benítez met een snelle inworp. Karabeg is nu in balbezit. Karabeg draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Benítez is nu in balbezit. Benítez geeft een hoge lob. Manfroni probeert de bal met de borst te controleren. Szulgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulgo haalt uit met een fantastische trap. Felino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Templari - hellas97 5:0

50e minuut.
Sarov met een sublieme pass. Sipina is nu in balbezit. Szulgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulgo draait met de bal, schiet en ... Karabeg probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Templari - hellas97 6:0

53e minuut.
Manfroni geeft de bal voor. Inworp. Jonen met de inworp. Daar is Sarov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarov geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Karabeg is nu in balbezit. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Templari - hellas97 7:0

57e minuut.
Benítez geeft een hoge lob. Karabeg bereikt de bal nog maar net als eerste. Tacchi verovert de bal door een tackle van achteren. Tacchi geeft de bal voor. Szwaja geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Benítez is nu in balbezit. Benítez geeft een hoge lob. Karabeg is nu in balbezit. Sipina bereikt de bal nog maar net als eerste. Sipina haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Felino trapt de bal weg. Sapena kopt de bal weg. Sarov speelt de bal door. Karabeg is nu in balbezit. Karabeg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Templari - hellas97 8:0

68e minuut.
Karabeg is nu in balbezit. Karabeg passt de bal zonder na te denken. Szulgo is nu in balbezit. Szulgo schiet op doel. Felino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Templari - hellas97 9:0

71e minuut.
Mastrorocco rent richting de bal. Sarov geeft een hoge lob. Mastrorocco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szulgo rent richting de bal. Szulgo schiet op doel. Paal! Felino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Sapena bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapena geeft de bal voor. Szulgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulgo schiet op doel. Felino probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Felino met een harde bal richting middenveld. Inworp. Sarov met de inworp. Benítez is nu in balbezit. Benítez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Jonen geeft een lange en hoge pass. Sipina rent richting de bal. Sipina passt de bal zonder na te denken. Karabeg is nu in balbezit. Karabeg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Templari - hellas97 10:0

89e minuut.
Sapena is nu in balbezit. Sapena passt de bal met de wreef. Sarov speelt de bal door. Karabeg is nu in balbezit. Karabeg haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athletic Templari 11%, hellas97 89%.
Athletic Templari - hellas97 10:0