Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
O Rei vai Nú Sempre Orzo
Normal Tactiek Aro - 4-3-3
39% Balbezit 61%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 23
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 27.8
zwak Schieten matig
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


1e minuut.
Bavastro onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Babák. Bavastro raakt geblesseerd tijdens het duel. Colombi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Morfonios kopt de bal weg. Picolli probeert naar een medespeler te passen. Dzieniszewski is nu in balbezit. Dzieniszewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
O Rei vai Nú - Sempre Orzo 0:1

6e minuut.
Dera rent richting de bal. Bublica rent richting de bal. Dzieniszewski is nu in balbezit. Dzieniszewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
O Rei vai Nú - Sempre Orzo 0:2

8e minuut.
Picolli verovert de bal door een tackle van achteren. Picolli passt de bal zonder na te denken. Colombi heeft problemen om de bal te vangen. Bublica bereikt de bal nog maar net als eerste. Bublica haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
O Rei vai Nú - Sempre Orzo 0:3

11e minuut.
Bublica verovert de bal door een tackle van achteren. Bublica heeft problemen om de bal te vangen. Bublica draait met de bal, schiet en ... Meloni probeert de bal aan de voet te houden. Tardivi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Dera is nu in balbezit. Pianezza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dera is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dera zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Colombi is nu in balbezit. Dzieniszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Bublica is nu in balbezit. Bublica haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Lisi de bal. Dzieniszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Picolli legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dzieniszewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bublica neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
O Rei vai Nú - Sempre Orzo 0:4

18e minuut.
Picolli is nu in balbezit. Chárry is nu in balbezit. Chárry passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Scaglia de bal. Scaglia haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: O Rei vai Nú 60%, Sempre Orzo 40%.
O Rei vai Nú - Sempre Orzo 0:4

46e minuut.
Dzieniszewski speelt de bal door. Daar is Bublica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bublica passt de bal in één keer door. Dzieniszewski rent richting de bal. Dzieniszewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Daar is Picolli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dzieniszewski rent richting de bal. Colombi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dzieniszewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bublica neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Babák passt de bal met de wreef. Rondinini heeft problemen om de bal te vangen. Dzieniszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzieniszewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
O Rei vai Nú - Sempre Orzo 0:5

59e minuut.
Moratti probeert de bal met de borst te controleren. Moratti speelt de bal door. Bublica bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Dzieniszewski de bal. Dzieniszewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
O Rei vai Nú - Sempre Orzo 0:6

64e minuut.
Dzieniszewski draait met de bal, schiet en ... De bal rolt over de achterlijn. Tardivi trapt de bal weg van het doel. Daar is Bublica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bublica haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Bublica bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintori is nu in balbezit. Bublica tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pintori raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

77e minuut.
Dera passt de bal zonder na te denken. Dzieniszewski rent richting de bal. Rondinini begaat een overtreding. Rondinini krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Picolli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bublica onderschept slim de pass. Bublica passt de bal zonder na te denken. Dzieniszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzieniszewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: O Rei vai Nú 66%, Sempre Orzo 34%.
O Rei vai Nú - Sempre Orzo 0:6