Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
EasyJet Nap francyfootball
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
14.6 gemiddelde waardering 18.3
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
hopeless Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Ferrarese trapt de bal weg van het doel. Turini kopt de bal weg. Merlo is nu in balbezit. Brianta bereikt de bal nog maar net als eerste. Brianta draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Na een snelle pass probeert Fulici de bal onder controle te krijgen. Moschini rent richting de bal. Lo Buglio begaat een overtreding. Moschini wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

25e minuut.
Klungelig pakt Lo Buglio de bal. Lo Buglio geeft een lange en hoge pass. Gabbianelli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fulici rent richting de bal. Fulici draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Fulici heeft problemen om de bal te vangen. Gabbianelli is nu in balbezit. Met opzet legt Lo Buglio zijn tegenspeler op de grond. Lo Buglio is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Gabbianelli roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Gabbianelli kan niet meer verder spelen. Valente komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EasyJet Nap 50%, francyfootball 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
EasyJet Nap - francyfootball 0:0

81e minuut.
Moschini is nu in balbezit. Moschini speelt de bal door. Gheno rent richting de bal. Fulici is nu in balbezit. Fulici haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Daar is Gheno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarricone is nu in balbezit. Tarricone probeert naar een medespeler te passen. Fulici is nu in balbezit. Fulici schiet op doel. Ferrarese kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
EasyJet Nap - francyfootball 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EasyJet Nap 49%, francyfootball 51%.
EasyJet Nap - francyfootball 0:1