Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
spacca ossa RealAgropoli
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Traverso speelt de bal door. Caverzaghi rent richting de bal. Caverzaghi passt de bal in één keer door. Scarchilli rent richting de bal. Scarchilli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Traverso met een sublieme pass. Caverzaghi rent richting de bal. Caverzaghi speelt de bal door. Scarchilli is nu in balbezit. Scarchilli haalt uit met een fantastische trap. Paal!

38e minuut.
Caverzaghi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Traverso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Traverso met een sublieme pass. Scarchilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarchilli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Viani trapt de bal weg. Daar is Tovini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caverzaghi is nu in balbezit. Scarchilli is nu in balbezit. Scarchilli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
spacca ossa - RealAgropoli 1:0

45e minuut.
Vigo met de inworp. Traverso is nu in balbezit. Traverso met een sublieme pass. Scarchilli is nu in balbezit. Scarchilli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: spacca ossa 39%, RealAgropoli 61%.
spacca ossa - RealAgropoli 1:0

63e minuut.
Matteotti geeft de bal voor. Inworp. Brutti met de inworp. Caverzaghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Caverzaghi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gorrara werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Scarchilli bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Vincenzo trapt de bal weg. Caverzaghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Caverzaghi probeert naar een medespeler te passen. Scarchilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarchilli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Daar is Tovini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Traverso rent richting de bal. Traverso passt de bal zonder na te denken. Caverzaghi rent richting de bal. Caverzaghi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: spacca ossa 46%, RealAgropoli 54%.
spacca ossa - RealAgropoli 1:0