Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Athletic Templari F.C. Godo
daje Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
19% Spel op eigen helft 81%
36 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.3 gemiddelde waardering 18.5
redelijk Schieten zwak
goed Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


1e minuut.
Mortaro verovert de bal door een tackle van achteren. Mortaro passt de bal in één keer door. Šálka geeft een hoge lob. Daar is Sipina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sipina schiet op doel. De Matteo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Szulgo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szulgo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Templari - F.C. Godo 1:0

5e minuut.
Sipina bereikt de bal nog maar net als eerste. Sipina passt de bal zonder na te denken. Szulgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulgo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Templari - F.C. Godo 2:0

11e minuut.
Bağatur neemt de hoekschop. Sipina krijgt zijn hoofd ertegen. Mortaro heeft problemen om de bal te vangen. Szulgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulgo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Templari - F.C. Godo 3:0

17e minuut.
Bağatur geeft de bal voor. Szulgo springt en kopt de bal. Opriţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Opriţa draait met de bal, schiet en ... De Matteo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Templari - F.C. Godo 4:0

24e minuut.
Opriţa heeft problemen om de bal te vangen. Szulgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulgo passt de bal in één keer door. Sipina bereikt de bal nog maar net als eerste. Sipina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Templari - F.C. Godo 5:0

29e minuut.
Bağatur met de inworp. Vidali rent richting de bal. Mortaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Opriţa onderschept slim de pass. Opriţa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Szwaja verovert de bal door een tackle van achteren. Szwaja probeert naar een medespeler te passen. Šálka met een sublieme pass. Szulgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulgo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Templari - F.C. Godo 6:0

33e minuut.
Mortaro met een sublieme pass. Bağatur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bağatur speelt de bal door. Szulgo rent richting de bal. Szulgo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Templari - F.C. Godo 7:0

38e minuut.
Sipina rent richting de bal. Torresani verovert de bal door een tackle van achteren. Torresani passt de bal in één keer door. Szulgo rent richting de bal. Szulgo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Templari - F.C. Godo 8:0

41e minuut.
Sipina rent richting de bal. Sipina probeert naar een medespeler te passen. Szulgo heeft problemen om de bal te vangen. Szulgo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Templari - F.C. Godo 9:0

43e minuut.
Šálka probeert naar een medespeler te passen. Opriţa rent richting de bal. Opriţa passt de bal zonder na te denken. Sipina bereikt de bal nog maar net als eerste. Sipina haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athletic Templari 20%, F.C. Godo 80%.
Athletic Templari - F.C. Godo 9:0

50e minuut.
Sapena speelt de bal door. Bağatur geeft de bal voor. Klungelig pakt Torresani de bal. Opriţa rent richting de bal. Opriţa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Szwaja met een sublieme pass. Sapena bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapena speelt de bal door. Opriţa is nu in balbezit. Opriţa draait met de bal, schiet en ... De Matteo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bağatur zal de hoekschop nemen. Szulgo is nu in balbezit. Szulgo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Templari - F.C. Godo 10:0

55e minuut.
Bağatur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bağatur probeert naar een medespeler te passen. Sipina is nu in balbezit. Opriţa rent richting de bal. Opriţa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Szulgo verovert de bal door een tackle van achteren. Szulgo geeft de bal voor. Cruccu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sipina bereikt de bal nog maar net als eerste. Sipina schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Šálka is nu in balbezit. Šálka passt de bal met de wreef. Opriţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Opriţa draait met de bal, schiet en ... De Matteo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Templari - F.C. Godo 11:0

67e minuut.
Carmignani passt de bal met de wreef. Vidali is nu in balbezit. Vidali speelt de bal door. Sipina rent richting de bal. Sipina draait met de bal, schiet en ... De Matteo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Vidali geeft een hoge lob. Delugan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bağatur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bağatur geeft een lange en hoge pass. Opriţa rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Šálka neemt de hoekschop. Szulgo krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Šálka verovert de bal door een tackle van achteren. Šálka met een sublieme pass. Opriţa is nu in balbezit. Opriţa schiet op doel. De Matteo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Templari - F.C. Godo 12:0

76e minuut.
Mortaro is nu in balbezit. Bağatur onderschept slim de pass. Bağatur passt de bal zonder na te denken. Sipina bereikt de bal nog maar net als eerste. Sipina schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Opriţa passt de bal met de wreef. Daar is Traverso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Traverso met een sublieme pass. Opriţa is nu in balbezit. Opriţa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Daar is Cartolano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mortaro rent richting de bal. Mortaro passt de bal in één keer door. Opriţa rent richting de bal. Opriţa schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athletic Templari 17%, F.C. Godo 83%.
Athletic Templari - F.C. Godo 12:0